Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 71 m² bez realitkyTovární, Praha - Holešovice

Tovární, Praha - HolešoviceVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce38 000 Kč


Od 1/1/2020 (po dohodě možné i během prosince 2019)pronajmu krásný prostorný byt 2+kk po rekonstrukci o rozloze 71m2. Pouze pro dlouhodobý pronájem (nájemní smlouva minimálně 1 rok, v případě oboustranné spokojenosti rádi smlouvu prodloužíme na delší dobu. Byt je světlý (okno je v každé místnosti), prostorný - dvě velké místnosti (21m2 ložnice a 23m2 obývací pokoj s kuchyňským koutem, prostorná chodba 12m2, samostatné WC, koupelna s rohovou vanou a dvě úložné komory (cca 180x100), byt po kompletní rekonstrukcí, rovněž tak dům, v domě je výtah. Vybavení bytu: vlastní plynové topení i ohřev vody, v pokojích dřevěné podlahy, v chodbě, komorách a koupelně dlažba, kvalitní dřevěné dveře, nová kuchyňská linka (lednice, myčka, elektrická horkovzdušná trouba, indukční deska, digestoř, mikrovlnka), kompletně vybavený - v kuchyni též jídelní stůl a žídle, obývací pokoj - prostorná sedačka, konfereční stolek, TV stolek/skříňka, ložnice - prosklená skříňová stěna cca 3m, velká komoda, postel 200x200 s matrací a dva noční stolky, knihovna, pc stolek, v koupelně pračka, skříňka se závěsnými koši na špinavé prádlo a poličky na prací přípravky, nad umyvadlem skříňka se zrcadlem a osvětlením, rohová vana, v předsíni botník , zrcadlo a věšáky, komory mají podhledy, tedy je možné využít na uskladnění věcí, které nejsou denně potřeba. Všechny místnosti mají okna). Příslušenství bytu je samostatný prostorný sklep v suterénu domu o výměře 6m2.

Výborná lokalita jak svou dostupností, tak občanským vybavením - 3 minuty zastávka tramvaje, přesto tramvaj není slyšet, dvě zastávky tramvají na metro B (Palmovka) a C (Vltavská, Nádraží Holešovice) – metro C možno i pěsky -cca 10 minut chůze, noční autobus 2 minuty od domu, obchody (Billa, Albert, DM, Rossmann a další), restaurace a kavárny poblíž domu (přímo v ulici není žádná, tedy je tam večer klid), zdravotní středisko s lékárnou v ulici, škola a školka ve vedlejší ulici, dětské hřiště před domem, pěší vzdálenost či 3 stanice tramvají do parku Stromovka, kde je sportovní i rekreační vyžití.

Preferuji poklidný pár či rodinu k dlouhodobému pronájmu.

Long-term rental of beautiful fully reconstructed 2kk flat from 1/1/2020 (might be available during December 2019). The flat si sunny (there is a window in every room) and spacious – bedroom 21m2, livingroom with kitchen 23m2, hall 12m2, separate WC, bathroom with a corner-bath, two storagges (apex. 180x100). Flat and also the house was recostructed a couple years ago, there is also a lift in the house. Equipment: own gas heating and hot water, wooden floor in the bedroom and living room, floor tiling in the rest of the flat, wooden door, fully furnished kitchen - fridge, dishwasher, oven, induction hotplates,extractor hood, microwave, dining table + chairs, living room - sofa, table, TV table/draws, bedroom – glass door wardrobe approx 3m, big dresser, bed 200x200 with mattress and two bedside tables, there is a washing mashine, laundry cupboard and mirror lightet cupboard in the bathroom, corner-bath. Own cellar in the basement of the house approx 6m2.

Great locality with availability and public facilities – 3 minutes tram stop (but you can not hear the trams in the flat), two stops to the metro B (Palmovka) and C (Vltavská, Nádraží Holešovice) – metro C also walking distance approx 10 minutes, night busses 2 minutes from the flat, shops (Billa, Albert, DM, Rossmann and others), surounded by restaurants and cafes but there is non in the street so there is quiet in the evening, health care center next door with a pharmacy, school and nursery round the corner, playground in front of the house, walking distance or 3 tram stops to the park Stromovka for sport and relaxing activities.

We prefer a quiet couple or family for long-term rental

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu404986
Dispozice2+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníPlynové
Plocha71
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.