Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 72 m² bez realitkyLumiérů, Praha - Hlubočepy

Rezervováno
Lumiérů, Praha - HlubočepyVybaveno
Cena6 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 566 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt je realizován podle architektonického návrhu architektky Ing. Arch. Márie Suchárové v nadstandardním designovém provedení. Má nádherný panoramatický výhled do zeleně a širokého okolí, údolí řeky Vltavy, na krásnou stavbu Branického pivovaru a mostu Inteligence.

Jedná se o zařízený byt 3kk s lodžií ve 2. patře udržovaného činžovního domu ve velmi klidné a prestižní rezidenční čtvrti v Praze 5 Hlubočepích v blízkém sousedství Filmových studií Barrandov a TV Nova. Dům je v současnosti bez výtahu, možnost dostavby dispozice umožňuje.

Byt tvoří vstupní hala s vestavěnou zrcadlovou skříní. Obývací pokoj od haly oddělují zasouvací masivní skleněné dveře, které tvoří při posunutí i jedno křídlo překrývající dominantní knihovnu. Na obývací pokoj navazuje lodžie (částečně propojitelná s interiérem díky možnosti otevření 2 křídel velkoformátových francouzských oken). Z haly se pak vstupuje do 2 samostatných ložnic (větší vybavená postelí z masivu, s odpovídajícími nočními stolky, vestavěnou skříní, menší ložnice rozkládací pohovkou), koupelny nabízející prostornou vanou, toalety je opatřené bidetovou sprškou.

Obývací pokoj má plně vybavenou rohovou kuchyň kvalitními spotřebiči včetně myčky, trouby, mikrovlnné trouby a indukční varné desky . Pracovní plochu kuchyně lze prodloužit do prostoru díky výsuvnému dílu, který se dá využít i jako malý barový pult.

Nádherný výhled z okna nabízí stabilní barový pult, i možný pracovní kout.

V koupelně je umístěna pračka s parním programem a sušičkou. Vlastním plynovým kotlem je možné topit dle potřeb.

Okna jsou měněna před 2 lety, 3 vrstvá kombinace dřevo, hliník. Povrch podlahy nádherně imitující dřevo, kvalitní, snadno udržovatelný vinyl, bezprahové provedení v celém bytě.

Internet lze připojit prostřednictvím přivedené ADSL linky.

!NOVĚ - zřízen bezplatný internet pro všechny bytové jednotky v domě!

!NOVĚ - Buduje se UPC spojení!

Byt je orientován na Jihovýchod, nádherně slunný, přitom i v parném létě příjemný.

Parkování na ulici.

Pravidelné autobusové spoje ke stanici metra Smíchovské nádraží (trasa B) a tramvajovým linkám sídliště Barrandov. (Tam také přístup do krásného Prokopského údolí, s možností trávení volného času v nerušené přírodě).

Byt je kompletně vybavený.

K nastěhování ihned.

K bytu náleží sklepní kóje o rozloze 3, 7 m2.

K dispozici je také kočárkárna, která může sloužit jako úschovna sportovního náčiní.

The apartment is realized according to the architectural design of the architect Ing. Sheet. Mária Suchárová in the above-standard design. It has a beautiful panoramic view of the greenery and the surrounding area, the valley of the Vltava river, the beautiful building of the Branický brewery and the bridge of Intelligence.

This is a furnished 3-bedroom apartment with a loggia on the 2nd floor of a maintained apartment building in a very quiet and prestigious residential area in Prague 5, Hlubočepy, near Barrandov Film Studios and TV Nova. The house is currently without a lift, the possibility of completion of the layout is possible and the construction is in negotiations.

The apartment consists of entrance hall with built-in mirror cabinet. The living room separates the massive glass door from the hall, which also creates a wing that overlaps the dominant library. The living room connects to the loggia (partly interconnected with the interior thanks to the possibility of opening 2 wings of large-format French windows). From the hall you enter into 2 separate bedrooms (a bigger furnished bed of solid wood, with matching bedside tables, a built-in wardrobe, a smaller bedroom with a sofa bed), a bathroom with a spacious bathtub, and a toilet with a bidet shower.

The living room has a fully equipped corner kitchen with quality appliances including dishwasher, oven, microwave and induction hobs. The work area of the kitchen can be extended into the space thanks to the pull-out part, which can also be used as a small bar counter.

The beautiful view from the window offers a stable bar and a work corner.

The bathroom has a washing machine with a steam program and a dryer. Own gas boiler can be fired according to needs.

Windows are changed 2 years ago, a 3-layer combination of wood, aluminum. The surface of the floor is beautifully imitating wood, high-quality, easy-to-maintain vinyl, powder-free finish throughout the apartment.

The Internet can be connected via an ADSL line, NEW !! in one moth free internet connection is going to be available. NEW !! UPC connection is in construction.

The apartment is oriented to the South-East, sunny and pleasant even in summer.

Parking on the street.

Regular bus connections to Smíchovské nádraží metro station (line B) and tram lines of the Barrandov settlement. (There is also access to the beautiful Prokop valley, with the possibility of spending free time in undisturbed nature).

The apartment is fully equipped.

To move in immediately.

The apartment has a 3, 7 m2 cellar.

There is also a carriage, which can serve as a luggage for sports equipment

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu405280
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha72
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.