Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+1 • 928 m² bez realitkyNádražní, Klobuky - Klobuky, Středočeský kraj

Nádražní, Klobuky - Klobuky, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 665 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji rodinný dům (bytová jednotka 3+1) s velkou zahradou a stodolou, určený k okamžitému nastěhování či k rekonstrukci, s možností rozšíření obytné plochy. V současné době je objekt obývaný nájemníky, objekt je tedy zabydlený a udržovaný, nájemníci jsou o prodeji obeznámeni a shánějí nové bydlení, prohlídka není problém.

Dům se nachází v klidné okrajové části obce, nedaleko vlakového nádraží. V obci je ZŠ a MŠ, ordinace praktického lékaře, samoobsluha, pošta i hospoda, do nedalekého Slaného i Loun jezdí pravidelně autobus i vlak.

Obytná část domu má 98 m2, po rekonstrukci 3+1 a snížené stropy, tyto prostory lze obývat téměř ihned (kuchyně je částečně zařízená, obývací pokoj, dvě ložnice či dětský pokoj, koupelna se zděným sprchovým koutem).

Podkroví o stejné výměře je předurčeno k přestavbě za účelem rozšíření obytné plochy.

Vytápění je řešeno kotlem na tuhá paliva, kotel je téměř nový, plně funkční okruh topení a komín je nově vyvložkovaný, vodu ohřívá kombinovaný bojler (v zimě přihřívaný z kotle).

Zdrojem vody je nově zřízená přípojka k obecnímu vodovodu, k objektu patří jímka a je zde zřízena i plynová přípojka.

Vstup do bytu je ze dvora o výměře 315 m2, který je ve spoluvlastnictví se sousedy (1/2) , kteří obývají druhou polovinu objektu. Z tohoto dvora je rovněž přístup na zahradu a do stodoly.

Výměra zahrady je cca 515 m2, část zahrady byla využívána k chovu drobných domácích zvířat a jsou zde ještě malé chlévy. Zahrada přiléhá ke stodole o výměře 157 m2, ve spodní části užívané jako garáž a kůlna, v podkroví lze počítat s možností vybudování bytové jednotky. Jsou zde vyšší podezdívky, takže případná investice je pouze do instalace sádrokartonu a příček.

Prohlédněte si přiložené fotografie a v případě zájmu či dotazů mne kontaktujte, případně přijeďte na osobní prohlídku!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu405584
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha928
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.