Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 140 m² bez realitkyLidická , Jáchymov - Jáchymov, Karlovarský kraj

Lidická , Jáchymov - Jáchymov, Karlovarský kraj
Cena2 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 118 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji prostorný dům v Jáchymově,dům se nachází 2min pěšky od autobusové zastávky Jáchymov střed.V zimních měsících možnost lyžování, sjezdovka Jáchymov střed 5 min pěšky od domu. SKI areál Klínovec a Boží Dar-Neklid 10min autem.Dům je kompletně zrekonstruovaný,nová střecha, el. vedení, nový komín, topení. K domu je možno dokoupit garáž hned vedle domu.Za domem vede hned z prního patra teresa za níž je zahrada.Dům disponuje 1 koupelnou v přízemí (v první patře zaveden přístup vody na vybudovaní sprchového koutu), dále velkou kuchyní, velkým obývacím pokojem, vše v přízemí a v prvním patře 3mi pokoji. V domě je navíc velká půda, ze které by bylo možno v budoucnu vybudovat další bytovou jednotku. Dům je vhodný pro velkou rodinu s dětmi.

I do offer a house in Jachymov in the west part of Czech republic. City is located in the mountains near the higest top of Krusne hory - Klinovec (1244 m). The city is not far away from the german boarders 6 km and from nearest region city Karlovy Vary - 20 Km. Around the city are many ski areals max 5-10 minutes by car. The house is newly reconstructed, new roof, electricity, chimney, heater etc. There is a possibility to buy a garage next to the house. In the quite back of the house is a garden in the hillside. There is one big soil in the building where can be another flat built. House is suitable for a big family with children.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu40561
Dispozice4+1
Typ budovyCihla
Užitná plocha140
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.