Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 72 m² bez realitkyOřechová, Benátky nad Jizerou - Staré Benátky, Středočeský kraj

Rezervováno
Ořechová, Benátky nad Jizerou - Staré Benátky, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Pronájem bytu 3+kk, 72 m2, OV, v 5. NP. Dům prošel revitalizací: střecha, zateplení a plastová okna. Byt je po kompletní rekonstrukci, nadstandardně vybaven převážně novým nábytkem. Podlahová krytina vinyl a dlažba. Dispozice: obývací pokoj se sedací soupravou a TV, jídelní stůl odděluje kuchyň. Kuchyňský kout je vybaven spotřebiči: lednice, sporák, myčka, varná sklokeramická deska a MW trouba; ložnice: dvoulůžková postel, vestavná skříň a komoda; dětský pokoj: postel s úložným prostorem, skříň, psací stůl a TV; koupelna: vana, sprchový kout, pračka, sušička, zrcadlová toaletní skříňka a umyvadlo s úložným prostorem; samostatné WC s umyvadlem; předsíň: šatní skříň a botník. K dispozici internetové optické připojení (Dragon TV + Wi-fi).

Cena 10000 Kč + 4500 poplatky za dvě osoby. Kontakt: tel.:724 301 391. Vratná kauce je 25 000Kč. E – mail: ppetr.j@seznam.cz . Volný dle dohody( září 2017).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu405816
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha72
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.