Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru 1+kk • 35 m² bez realitkyBělohorská, Praha - Střešovice

Bělohorská, Praha - StřešoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč


Nabízím k pronájmu nebytový prostor v přízemí cihlového činžovního domu na frekventované hlavní ulici. Fasáda domu i společné prostory jsou po renovaci. Nebytový prostoj je po rekonstrukci před 2 lety- nová dlažba, podhledy s osvětlením, výlohy s izolačním dvojsklem - vytápění 1x WAW. Možnost parkování je dobrá, v místě jsou zastávky autobusu i tramvaje. V blízkosti je Pražský hrad, Strahovský kláštěr a hotel Pyramida. Ve vedlejších domech je večerka, kavárna, sport, restaurace a další obchody.

Po osazení výloh dvojskly je spotřeba energiií minimální. Plyn zhruba 400 Kč/měs a elektřina zhruba 200 Kč/měs. Zaveden je i vysokorychlostní internet. (energie ani internet nejsou zahrnuty v nájmu) Součástí provozovny je WC s umyvadlem a kuchynňský kout. Po dohodě mohu pronajmout i sklad v suterénu. Dům má jednoho majitele, možnost nastěhování ihned.

Zašlete prosím SMS nebo e-mail ozvu se zpátky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu406151
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha35
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.