Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyIngrišova, Praha - Uhříněves

Ingrišova, Praha - UhříněvesVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Zařízený byt má 2 místnosti, ložnici a obývací pokoj. Přes obě místnosti je předzahrádka 30m2, na kterou je přístup francouzskými okny z obou místností. V rohu obýváku je kuchyňská linka s varnou deskou, el. troubou, myčkou, lednicí a zákl. nádobím, menší jídelní stůl a 2 židle. V obýváku je nerozkládací sedačka, konferenční stolek, televize a doplňky. V ložnici je manželská postel 160cm šíře a šatní skříň. Koupelna je společná s WC, je tam vana a pračka. V předsíni je prostorná vestavná skříň, botníky a věšák.

K bytu patří sklep 3m2 a venkovní parkovací stání před vchodem.

Byt se nachází v polouzavřeném komplexu, je zde klidné bydlení, zastávka autobusu na metro C Háje nebo A Depo Hostivař je 450m od domu, cesta autobusem trvá 10-15min. Vlakové nádraží je 1,3km od domu, vlak jede do města na stanici Hlavní nádraží.

V blízkosti je příroda - Uhříněvská obora, rybníky, cyklostezky, škola, školka, několik dobrých restaurací, divadlo, tenisové a badmintovoné kurty, sokolovna.

Byt je volný od 1.10.2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu406462
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.