Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 140 m² bez realitkyNa Kopcich, Třebíč - Třebíč, Kraj Vysočina

Na Kopcich, Třebíč - Třebíč, Kraj Vysočina
Cena1 Kč


(RK NEVOLAT)

Prodám slunný luxusní mezonetový cihlový byt v Třebíči v lokalitě Na Kopcích. Jedná se o byt 4+kk o rozloze 140m2. V dolní části bytu se nacházi vstupní chodba, WC, dětská herna (pracovna) a prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem. V patře se nachází chodba, dětský pokoj, ložnice a prostorná koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC. K bytu dále patří zastřešená terasa o rozloze 12m2 (možnost dokončení na zimní záhradu), garážové stání pro automobil v podzemním parkovišti (pro velký zájem možnost odprodeje) a sklep. V celém bytě je plovoucí podlaha, na chodbách, v koupelně a na WC je dlažba. Kromě střešních oken jsou v bytě všude plastová okna. Byt je vytápěn ústředním topením. Orientace bytu je na jih, sever a západ. Přímo ve vchodě domu se nacházi večerka a v blízkosti domu je základní škola, školka, dětské hřiště a autobusová zastávka. V bytě je ve standardu kabelová televize s 23 programy české a slovenské tevize. Byt bude uvolněn k nastěhování koncem léta 2010.

Zařízení bytu : v bytu zůstane kuchyňská linka KORYNA s vestavěnými spotřebiči WHIRPOOL (sporák, varná deska, myčka nádobí), vestavěné skříně v dolní chodbě, vestavěné skříně v dětském pokoji a sedačka na míru v obývacím pokoji

BONUS : v případě zájmu přenechám dále bezplatně veškerý nábytek o který bude mít kupující zájem (typově se nám nehodí do nového bydlení)

INFO : více foto a info na http://nakopcich.mypage.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu40706
Dispozice4+kk
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha140
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.