Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyBiskupcova, Praha - Žižkov

Biskupcova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu 2+kk v Praze 3 od 15.4.2017, ideální pro pár nebo jednu osobu. Byt je tichý a světlý s výhledem do dvora. Má celodřevěné podlahy, a je kompletně vybaven nábytkem, včetně koupelny s pračkou a kuchyňské linky se sporákem a ledničkou. K dispozici je také internet. Dům je vybaven výtahem. V blízkosti pěti minut několik parků: Vitkov, Parukářka, Krejcarek, a Židovské pece a rovněž Kino Aero.

Skvělá dopravní dostupnost - velmi dobré spojení s centrem autobusem i tramvají (jen několik zastávek na Václavské náměstí, na Florenc, atd.), nedaleko jsou zastávky metra tras A a B. Zastávky tramvaje a autobusu jsou jenom dvě minuty chůze od domu.

Nájemné činí 12.000Kč za měsíc a 3.000Kč za měsíc za energie (plyn a elektřina). Poplatky za osobu 500 Kč měsíčně. Je požadováno složení kauce ve výši jednoho měsíčního nájemného.

V případě zájmu kontaktujte vlastníka na: +420 777 310 820.

Facing the inner courtyard, this flat is a bright and quiet 2+kk in Prague 3 available for long-term rent as of April 15th, & is ideal for either a couple or single person. The flat is fully-furnished, & has hardwood floors in the living room and bedroom, plus complete kitchen, full bathroom with washing machine, and internet. The building does have an elevator, & several parks are within a 5-minute walk - Vitkov, Parukářka, Krejcarek, a Židovské pece - as is Kino Aero.

Transportation connections are excellent – various tram and bus lines run directly to the city center, only 10 minutes away (Wenceslas Square, Florenc, I.P.Pavlova etc.), and metro lines A and B are each only two stops by tram. Better still, the bus & tram stops are only two minutes away by foot.

The Rent is CZK 12,000 per month plus CZK 3,000 per month for utilities. In addition, there is a monthly fee of CZK 500 per person to cover the cost of all other services (water, garbage etc.). A returnable security deposit is required

For more info, call Jan (owner) at (+420) 777 310 820.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu408257
Dispozice2+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Plocha56
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.