Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+kk • 80 m² bez realitkyLipová, Horoušany - Horoušany, Středočeský kraj

Lipová, Horoušany - Horoušany, Středočeský kraj
Cena3 499 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 839 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Majitel nabízí k prodeji novostavbu - řadové bytové domy, 3+kk se zastavěnou plochou 80m2 v nadstandardním provedení v obci Horoušany. Začátek výstavby 09/2015, plánované dokončení výstavby 10/2016.

Součástí vnitřní výbavy bytu jsou obložkové dveře, luxusní sanita, plovoucí podlahy a dlažby, bodova světla a vyhřívaná podlaha. Jedná se o ŘBD které se nachází na unikátním místě s úchvatným výhledem přímo na městský rybník, který zaručí velká okna v obýváku a ložnici. Počet ŘBD jenom 3 a mají soukromý dvůr a pozemek. Ve dvoře jsou parkovací stání pro 3 auta, a navíc ke každému ŘBD bude patřit menši nebytovy prostor.

Horoušany díky své skvělé poloze, situované do krásné přírody v blízkosti Klánovického lesa, jsou velice perspektivní lokalitou pro výstavbu nových domů, která zaručuje poklidnou atmosféru venkovského bydlení na kraji velkoměsta. Zároveň její velkou výhodou je rychlé spojení s centrem města a bezproblémové napojení na hlavní komunikace směrem z Prahy. Tato lokalita nabízí řadu míst pro aktivní odpočinek, pěší výlety, nebo vyjížďky na kole do okolní přírody. Do Klánovického lesa (zároveň hranice Prahy) je to odtud 3 km. Lokalita je vzdálená pouhých 15 minut jízdy od stanice metra B Černý Most, v jejíž těsné blízkosti se nachází velké nákupní a zábavní CENTRUM ČERNÝ MOST, multikino CineStar, IKEA, MAKRO, HORNBACH a další. Bezproblémové je i napojení na pražský okruh, který zaručí rychlou dopravu do centra Prahy, ale i ven z města. Obec Horoušany má dvě části Horoušánky a Horoušany, nachází se ve Středočeském kraji, okres Praha-východ, sousedí s obcemi Nehvízdy a Úvaly.

Celková cena za nemovitost vč. pozemku a DPH je 3 499 000,- Kč.

Neplatíte žádnou provizi!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu408673
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha80
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.