Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyKabešova, Praha - Vysočany

Kabešova, Praha - VysočanyVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 950 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný, slunný byt 2+kk o ploše 56m2, který se nachází v 5.patře bytového domu v ulici Kabešova v Praze 9. Orientace všech oken na západ (s výhledem na prosek), stejně tak prostorné terasy (11m2). Byt se nabízí plně zařízený. Velká koupelna s vyhřívanou podlahou, rohovou vanou, toaletou a pračkou je přístupná z předsíně. Obývací pokoj je vybaven novou kuchyňskou linkou s kvalitními vestavnými spotřebiči Elektrolux (trouba, varná deska, myčka, mikrovlnka, digestoř, lednice) - kuchyň je vybavena nádobím. Dále je v obyvacím pokoji rozkládácí pohovka, nábytková stěna, vestavěná skříň a rozkládací stůl s designovými židlemi. Prostorná ložnice s dvoulůžkem s nočními stolky, komodou a skříní po šířce pokoje. Byt disponuje také komodou/kumbálem s na míru vyrobeným nábytkem. V bytě zůstane vše dle fotografií, včetně zahradního nábytku a možnost TV (po dohodě). K bytu náleží široké parkovací stání.

Výborná lokalita - MHD do centra mesta 20 minut, okolí domu nabízí možnosti pro sportování a vycházky do přírody (dětská a sportovní hřiště, cyklostezka, Rokytka a další).

Kauce 30 000,-, smlouva na rok s možností prodloužení, volné od 1.11.2016

Stylish, spacious, fully equipped 2 room flat with excellent acessibility - (Nová Harfa). All windows, so as terrace are west oriented. Flat is completely equipped. Large bathroom with heated floor and corner bath. Living room with new kitchen (Electrolux appliances, dishes), sofa-bed, build-in wardrobe, TV furniture and design table with chairs. Spacious bedroom with doublebed with night-tables, wardrobe and dresser. Separate closet for storage. Parking space available.

Great location - 20 minutes to the city center by public transport, sport and cultural options around the house. Deposit 30000Kc (1 year rent with possible extension), available from 1.11.2016

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu408763
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha56
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.