Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 45 m² bez realitkyLitoměřická, Praha - Prosek

Litoměřická, Praha - ProsekVybaveno
Měsíční nájemné15 800 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč


Přímý majitel nabízí elegantně zařízený nový byt v dostupnosti MHD, s obytnou plochou 45 m2. Plánováno pro 1-2 osoby. Slunný byt jižně orientovaný, s terasou 11 m2 se nachází ve druhém nadzemním patře nově postaveného domu s výtahem. Součástí výbavy je kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (lednice, trouba, sklokeramická deska, digestoř, mikrovlnná trouba) a základní sadou jídelního servisu a nádobím. V bytě jsou všechny položky, které vidíte na fotkách. Kromě toho je zde vysavač, žehlička, žehlicí prkno, sušák na prádlo či rychlovarná konvice. Prostorná vestavěná šatní skříň v chodbě, koupelna se sprchovým koutem a pračkou. V celém bytě je plovoucí podlaha. Byt má veškeré potřebné přípojky pro telefonní linku, kabelovou televizi a internet. Byt má centrální vytápění. Cena 15.800,- Kč + 2.800,- Kč (počítáno na jednu osobu + 700 dvě osoby) poplatky. Kauce 18.600,- Kč. V případě zájmu je možné pronajmout garážové stání za 1.500,- Kč.

Nájemné i zálohy za služby jsou splatné vždy předem, a to nejpozději do 25 dne, měsíce předchozího. Vratná kauce a první kompletní nájem (nájem + poplatky) splatné hotově při uzavření smlouvy. Byt je k dispozici od 1.6.2019, nabízen přímým vlastníkem. Preferován dlouhodobý pronájem. Prosím nekuřáky, bez domácích zvířat (žádné kočky, psy, morče apod.).

POKUD ČTETE TENTO INZERAT NABIDKA JE STÁLÉ AKTUÁLNÍ!

Prohlídky jsou možné téměř každý den mezi 8 až 21.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu408811
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.