Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 97 m² bez realitkyLukavského, Praha - Košíře

Lukavského, Praha - KošířeVybaveno
Cena9 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 41 985 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej. Dvoupodlažní mezonetový byt (řádový RD) 3+kk + šatna 97m2, s vlastní zahradou 140m2, v klidné vilové čtvrti Košíře-Praha 5, ul.Lukavského 1289/10, nedaleko parku Cibulka. K domu patři velký sklep 9,27m2 a parkovací stání ve vedlejší budově. Novostavba - rok kolaudace 2009 (skoro nepoužívaný).

LOKALITA. Výraznou předností domu je výhodná poloha jeho umístění, která představuje ideální kombinaci klidné rezidenční atmosféry plné zelení a zároveň vynikající dostupností do centra Prahy (5 km do metra Anděl a OC Nový Smíchov). V docházkové blízkosti se nachází autobusová zastávka, malý obchůdek s potravinami, mateřská a základní škola, nedaleko je i gymnázium Nad Kavalírkou. V okolí je k dispozici sportovní hala, tenisové a squashové kurty na Cibulce, fotbalový stadion a rozlehlý park Na Cibulkách.

POPIS BYTU. Okna směrují na jižní stranu a umožňují nádherný výhled do přírody. Vstup do bytu je ze severní strany.

V dolním podlaží se nachází

prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem (45m2) německé zn. Poggenpohl se spotřebiči Siemens,

prádelna s pračkou Bosch 2,25m2, WC 1,30m2, umyvárna + místnost pod schody 3,17m2 a výstup na zahradu s terasou 140m2.

V horním podlaží se nachází vstup do bytu 3,60m2, chodba 6,17m2, 2 ložnice 13,42m2 a 10,82m2, šatna nebo pracovna 6,45m2, WC + koupelna 5,17m2 se sprchovým koutem německé značky Huppe Purano.

VYBAVENÍ. Dům je moderně zařízený s důrazem na ekologické trendy jako dřevěné obklady fasád, posuvné venkovní okenice (s el. ovládáním v horním podlaží), protipožární vstupní dveře s bezpečnostními zámky.

V obytných místnostech - masivní dřevěné dubové parkety, dřevěné francouzská eurookna s izolačním bezpečnostním dvojsklem, podlahové vytápění s regulátorem, interiérové žaluzie, sanita Villeroy&Boch a Hansgrohe, zásuvka pevné telefonní linky, přípojka internetu, videotelefon a satelitní anténa. Kupní cena zahrnuje kompletní vybavení bytu, vč. kvalitního a skoro úplně nového nábytku.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu409067
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha97
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.