Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyProskovická, Ostrava - Výškovice u Ostravy, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Proskovická, Ostrava - Výškovice u Ostravy, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Pronájem atraktivního bytu v osobním vlastnictví o velikosti 3+1 a rozloze 80 m2, balkon, zvýšené přízemí/4.p, Ostrava - Výškovice, ul. Proskovická. Byt je ve velice klidné, vyhledávané a dostupné lokalitě (dvě autobusové zastávky do 100 m). V blízkosti cyklistické stezky s přístupem do otevřené přírody Poodří, sokolské hřiště, jezdecký klub, škola, školka. Byt je po komplexní architektonické rekonstrukci, vybaven zabudovanými velkými šatními skříněmi a moderním osvětlením včetně prostorné samostatné šatny (úložného prostoru) s výsuvnými dveřmi a dřevěno-drátěným úložným systémem. Předmětem pronájmu je kompletní nadstandardní vybavení bytu. Kompletně zařízena kuchyň s kvalitními spotřebiči (mikrovlnou troubou, myčkou a pračkou). Kompletně vybavena ložnice, vč. moderních atypických skříní a polic, manželské postele; kompletně vybavený moderní obývací pokoj s atypickým provedením sádrokartonových příček a podhledu, plně zařízen vyjma TV. Další prostorný velký pokoj se zabudovanou zrcadlovou rohovou šatní skříní a stropním zajímavým atypem a osvětlením. Byt je vybaven novými plastovými okny se žaluziemi. V říjnu 2015 bylo provedeno komplexní venkovní zateplení celého objektu včetně nové fasády. Parkování dostupné přímo před domem (1-2 místa).

Možnost dlouhodobého pronájmu, nájem 10.000,- Kč + 2.700,- Kč služby (studená a teplá voda, topení, úklid společných prostor), plus náklady na elektřinu, která bude převedena na nového podnájemce. Vratná kauce 25.000 Kč. Volný ihned. Fresh vymalovaný 02/2019. Upřednostňujeme podnájemce nekuřáky a bez zvířat. Bez možnosti trvalého pobytu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu409195
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha80
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.