Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 15 m² bez realitkyPolitických vězňů, Praha - Nové Město

Politických vězňů, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Vratná kauce5 000 Kč


Nabízíme k pronájmu luxusní, plně vybavenou kancelář o rozměru 15m2 v business centru Bredovský dvůr na adrese Politických vězňů 935/13, 110 00 Praha 1.

Bez jakýchkoliv závazků, pronájem od 1 měsíce.

Jedná se o vybavenou samostatnou kancelář ve vysokém standardu s kapacitou pro 1-2 pracovní místa ve 3. patře budovy. Budova business centra se nachází na lukrativní adrese přímo v centru hlavního města Prahy v těsném sousedství s Václavským náměstím. Poloha budovy zajišťuje výbornou dopravní dostupnost metrem: Muzeum (A,C), Můstek (B,C), Hlavní nádraží (C), tramvají ze zastávek Jindřišská a Václavské nám., či autem 200 m od Magistrály.

Kanceláře jsou individuálně klimatizovány, vybaveny datovými rozvody (připojení na vysokorychlostní internet, možnost dalších nadstandardních IT nastavení, telefonní linky s operátorkou či dalšími hlasovými službami, atd.).

Ve vstupní části prostor se nachází recepce s reprezentativními osobními asistentkami se znalostí angličtiny, které se starají o veškerý klientský servis. Dále je nájemcům k dispozici společné zázemí sestávající z plně vybavených kuchyněk, která je denně zásobována občerstvením (káva/čaj, nabídka nápojů), kopírovacího centra, lobby. Pro jednání s klienty, školení či pořádání obchodních prezentací jsou k dispozici reprezentativní zasedací místnosti různých velikostí s prezentační technikou.

Přímo v budově jsou též parkovací místa v podzemních garážích s 24 hod. ostrahou.

Prostory jsou připravené k nastěhování ihned.

Domluvte si nezávaznou prohlídku ještě dnes. Neplatíte žádnou provizi RK.

www.flexioffice.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu409274
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyNízkoenergetická
Plocha15
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.