Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+kk • 90 m² bez realitkyNa Šabatce, Praha - Staré Město

Určeno ke spolubydlení
Na Šabatce, Praha - Staré Město
Měsíční nájemné4 000 Kč


Hledáme spolubydlící (pouze dívku) do společného pokoje v podkrovním bytě 4+kk rodinného domu se zahradou v Praze 4-Komořanech. Byt má 90 m2, prostory jsou po kompletní rekonstrukci plně zařízeny nábytkem a spotřebiči, 3 neprůchozí pokoje a velký obývací pokoj s letištěm a sedací soupravou, v koupelně vana, 2xWC. Samostatná místnost pro pračku a ledničku, velká komora, vestavěné skříně. Tichá lokalita. Možnost parkování na pozemku. Spojení do centra cca 35 minut. Cena 4000,- včetně poplatků. V případě zájmu kontaktujte Hanku-tel. 605 134 120 nebo na hendzi@seznam.cz.

Shared room for rent (female only) in a family house with garden, Prague 4. Fully furnished and equipped flat (fridge, washing machine), a big kitchen and leaving room, 2 toilets, build-in wardrobes. Quiet location. Parking possible in the garden. About 35 mins to the city centre. Price 4000,- including charges. Contact Hana on 605 134 120 or hendzi@seznam.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu40973
Dispozice4+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha90
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.