Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 21 m² bez realitkyNuselská, Praha - Nusle

Nuselská, Praha - NusleVybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Pronajmu byt 1+kk o celkové výměře 21 m2. Byt se skládá z předsíně s malou komorou, pokoje o velikosti 12 m2, malé kuchyňky a WC se sprchou. Byt je zařízený starším nábytkem. Okno z pokoje je orientováno do vnitrobloku na jihozápad, což zaručuje naprostý klid a příjemný výhled. Je umístěn ve 3. patře staršího činžovního cihlového domu bez výtahu. Dům stojí na hlavní ulici u stanice tramvaje, v jeho blízkosti je veškerá infrastruktura (obchody, restaurace, škola, lékař, divadla a td.),dále pak i park Jezerka nebo Bohdalec. Požadovaná kauce 9 500,- Kč.

Rent apartment 1 + kk with a total area 21 m2. The apartment consists of an entrance hall with a small chamber, a room of 12 m2, small kitchen and toilet with shower. The apartment is furnished with old furniture. The window of the room is oriented to the courtyard on the southwest, which guarantees absolute quiet and pleasant view. It's located on the 3rd floor of an older brick building without an elevator. The house stands on the main street with a tram in the vicinity of all infrastructure (shops, restaurants, schools, doctors, theater  the TD.), Then also the park Jezerka or Bohdalec. The required deposit 8500, - CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu410947
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha21
VybavenoVybaveno
VlastnictvíObecní
PENBD

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.