Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyNa Bělidle, Praha - Smíchov

Na Bělidle, Praha - Smíchov
Měsíční nájemné12 000 Kč


Nabízíme Vám pronájem velmi pěkného, světlého mezonetového bytu 2+kk o výměře 50m2, který se nachází ve 4. patře čtyřpatrového cihlového domu s výtahem. Jedná se o novou půdní vestavbu, která byla zrealizována zároveň s rekonstrukcí v roce 2006. K bytu náleží sklepní kóje o výměře 5m2. Byt je částečně zařízen (kuch. linka, sklokeram. deska s el. troubou, digestoř, lednice s mrazničkou, pračka, vana, satelitní TV, vestavěné skříně). Ve spodním patře bytu je chodba, pokoj s kuchyňským koutem a schodiště, po kterém se jde do horní části bytu. Tam se nachází hala, koupelna s vanou, WC, pračkou a plyn. kotlem k vytápění bytu a ohřevu teplé vody, ložnice s vestavěnou třídílnou skříní, dvojlůžkem, nočními stolky a TV se satelitním přijímačem (přijímá programy 2 satelitů: ASTRA a HOT BIRD). V celém bytě jsou položeny plovoucí podlahy světlé barvy. Je zaveden internet i sat. TV. V bytě jsou pouze střešní okna, dvě jsou orientována na jih, další na sever. Byt je v blízkosti řeky a parku. Možnost parkování před domem, nejsou zde modré zóny. Byt je volný ihned, min. na 1 rok. Velmi dobrá dopravní dostupnost – 3 min. chůze na metro Anděl. Výše měsíčního nájemného je stanovena na 14.000 Kč + poplatky (cca 3.000 Kč) + kauce 14.000 Kč. Realitní kanceláře nevolat.

Sightly, light flat in the 4th floor of brick house with an elevator. It is new attic additional building from year 2006. It also has part of house cellar. The flat has satellite TV, washing machine, freezer, kitchen unit, bath etc. It is possible to move in immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu4113
Dispozice2+kk
Typ budovyOstatní
Plocha50
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.