Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru 1+1 • 54 m² bez realitkyNa Ovčinách, Praha - Holešovice

Na Ovčinách, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné200 Kč

+ Poplatky za služby20 Kč


Hodinový pronájem bytu 1 + 1 kuchyň a volný pokoj. Výborná dostupnost: řada tramvají, metro C i A, placené parkoviště před vchodem. Dá se využít k nepřebernému množství aktivit: vaření (i ve velkém - svatba, catering...) Volný prostor pro vaše školení, kurzy, terapeutická sezení, vyučování, sdružené hlídání dětí, OSLAVY všeho druhu - občerstvení si připravíte (nebo vám ho uděláme my) a můžete v klidu pařit v soukromí a levněji, než v předražených restauracích. Vhodné i na studentské srazy typu literární večer - uvařte si kávu u nás a ušetříte, než sedět v kavárně a brát ohled na ostatní hosty. Vhodné na zkoušky malého divadla, jako zkušebna pro hudebníky a mnoho dalšího.... Pro cvičení možnost odložení osobních věcí do označených krabiček (jako ve školce :-), soukromí pro převlečení za paravánem. K dispozici 12 ks židlí a stůl.

Cena kolem 200 Kč/ hodina. Záleží na několika faktorech: délky pronájmu, obsazenosi, energetické náročnosti aktivity atd. Velké slevy na 24hodinový pronájem (možné i jako krátkodobé ubytování pro skupinu návštěvníků Prahy)

Hourly rental apartment 1 + 1 kitchen and a room. Excellent access: a number of tram, metro C and A, paid parking in front of the entrance. It can be used for various activities: cooking (even in large - wedding catering ...) Free space for your training, classes, therapy sessions, teaching, babysitting, celebrations of all kinds - you can prepare food (or we will do it for you) and you can celebrate in private and cheaper than the overpriced restaurants. Suitable for student activity as literary evening - boil a cup of coffee with us and save than to sit in a cafe and respecting the other guests. Suitable for rehearsal of small theater, a rehearsal room for musicians and much more ....

Priced around CZK 200 / hour. It depends on several factors: the length of the lease, energy intensity of activity etc. Huge discounts for 24-hour rental (possible as short-term accommodation for a group of visitors of Prague)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu411581
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha54
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.