Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 66 m² bez realitkyŘehořova, Praha - Žižkov

Řehořova, Praha - ŽižkovVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč
+ Vratná kauce22 000 Kč


POZN.: REALITNÍ KANCELÁŘE NEKONTAKTOVAT!

K nastěhování ihned.

Nabízím k pronájmu krásný mezonetový, nově zařízený a kompletně vybavený slunný byt se zahradou. Moderní vybavení, nové spotřebiče (lednice, myčka, pračka, mikrovlnná trouba, trouba...). Byt je v 5. a 6. NP s výtahem (nejvyšší patra domu). Báječná lokalita (5min. pěšky hl. nádraží, 5min. Florenc, 8min Masaryovo nádraží). Výborná dostupnost i MHD (2min. pěšky zastávka bus U Památníku, 4min. pěšky tram Husinecká).

Byt je světlý, kuchyně s obývacím pokojem je na severo-východ, ložnice na jiho-západ, navíc s francouzskými okny do vnitrobloku, kde se nachází zelená zahrada se stromy, naprostý klid a díky nejvyššímu patru i soukromí. V horním patře bytu je ložnice,koupelna s wc a technická místnost (cca 3m2), ve spodním patře bytu se nachází kuchyně s jídelním stolem a obývací pokoj a druhé wc. Měsíční nájemné 22 000 Kč, energie 2 900 Kč. Možnost převést si energie na nájemníky - po domluvě.

K bytu patří i prostorná a udržovaná zahrada ve vnitrobloku, kterou je možné využívat pro grilování, relax atd.

Prosím kontaktujte mě emailem pro dohodnutí času prohlídky. p.klouda@gmail.com

Beautiful fully equipped duplex flat in 5TH and 6TH floor (topmost floor) for rent. The flat is spacious (66 sq meters), bright and very calm because the windows are oriented into the garden which is private just for 4 houses and can be used for chillout, sunbathing or barbecue anytime.

The first floor is bigger with kitchen, dining table and convertible sofa and there is also a toilet. In the second floor there is a bathroom with 2nd toilet, technical room and spacious bedroom with big windows heading into the garden.

There is also great public transport accessibility: two subway stations are within 5 minutes-walk (Hlavni nadrazi, Florenc) plus there is a tram station just 3 minutes-walk (Husinecka) from which you can be in city center in just few minutes.

Monthly rent is 22 000 CZK plus 2 900 CZK for the services, water, gas and electricity. The flat is free to move in right now. Please contact me via email to book the excursion time. p.klouda@gmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu411670
Dispozice2+kk
Dostupné od6. 1. 2020
Podlaží5
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha66
VybavenoVybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.