Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 88 m² bez realitkyPetržílkova, Praha - Stodůlky

Rezervováno
Petržílkova, Praha - Stodůlky
Měsíční nájemné21 990 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce44 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu nový prosluněný byt 3+kk (JZ orientace) v 5. patře (celkem 6 pater) novostavby z konce roku 2015, 88 m2 + garážové stání + balkon + sklepní kóje. Celá budova (projekt Smart Byty) i byt ve vysokém pasivním standardu. Výtah a bezbariérové vstupy samozřejmostí. V bytě je rekuperace + technologie pro inteligentní ovládání bytu (např. teplota topení řízená přes telefon), bezhluková digestoř napojená na rekuperaci. Byt je vybaven úplně novou prostornou kuchyňskou linkou (vestavěná lednice, myčka, pračka, trouba, varná deska, mikrovlnka), z nábytku je k dispozici jedna šatní skříň. Prostorná koupelna s velkým sprchovým koutem. WC samostatně. Výborná dopravní dostupnost do centra, umístění v těsné blízkosti metra Nové Butovice (2 min. chůze), poliklinika 1 min. chůze, MŠ, ZŠ, nákupní galerie Nové Butovice i ostatní občanská vybavenost v těsné blízkosti. Centrální park a další dva parky v docházkové vzdálenosti. Součástí bytového komplexu je soukromý vnitroblok s lavičkami a zelení přístupný pouze pro obyvatele bytů. Cena 4500,- Kč měsíčně za zálohy je na vodu + teplo (elektrickou energii a internet si platí nájemce sám). K nastěhování od 1.11.

We offer for rent new sunny 2 bedroom apartment (3 + kk) SW orientation on the 5th floor (total 6 floors) building. Area is 88 m2 + indoor garage + balcony + cellar. The whole building and apartment is built in high passive standard that guarantees very low expenses for heating. Building has lift and wheelchair access. There is installed technology for intelligent control (for example temperature in each room can be controlled through mobile phone). The apartment is equipped with a brand new spacious kitchen (built-in refrigerator, dishwasher, washing machine, oven, microwave). Spacious bathroom with large shower. Separate toilet. Excellent access to city center, only 2 minutes walk to metro station Nové Butovice. Clinic 1 min walk, kindergarten, elementary schools, shopping gallery Butovice and other civic amenities in close proximity. Central Park and two other parks within walking distance. Part of the apartment complex is a private courtyard with benches accessible only to residents of apartments. Price of services 5500, - CZK per month for all expenses except electricity and internet. Available from 1.11.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu411738
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 11. 2019
Podlaží5
Typ budovyOstatní
Užitná plocha88
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.