Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 155 m² bez realitkyŠebkova, Roztoky - Žalov, Středočeský kraj

Šebkova, Roztoky - Žalov, Středočeský krajVybaveno
Cena7 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 341 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinný dům 5+kk s garáží, saunou, bazénem a dvěma koupelnami. Pozemek 486 m2. Dům postavený v roce 2006. Výborné zateplení domu a tepelné čerpadlo zajišťuje minimální spotřebu energie na vytápění domu. Tepelné čerpadlo funguje také jako klimatizace, takže v horkých letních dnech je zajištěn chládek v celém domě. Roční náklady na vytápění tohoto nízkoenergetického domu s energetickým štítkem třídy C (úsporný), se pohybují jen kolem 15.000 Kč. Dům se nachází v klidné části s dobrou dostupností do Prahy - metro Dejvická cca 15 minut. Poblíž je nejen pražské MHD, ale také žalovské vlakové nádraží (do Prahy cca 12 minut). V blízkosti je také veškerá občanská vybavenost jako ZŠ, MŠ, lékaři, pošta, banka, potraviny, restaurace či sportoviště. V přízemí se nachází garáž, obývací pokoj s kuchyní, jídelnou a také s krbem, kterým je možné vytopit celý dům a ještě více tak ušetřit za vytápění. Dále pak pracovna (popř. pokoj pro hosty), sauna, koupelna s toaletou a komora. V 1.NP se pak nachází 3 ložnice, koupelna s velikou vanou, sprchovým koutem a dvěma umyvadly, samostatný záchod a hala s velkým vikýřem. Z kuchyně a obývacího pokoje je vstup francouzským oknem na terasu cca 12 m2, ze které je vstup přímo do bazénu. Na jedné straně domu se nachází garáž s dálkově ovládanými vraty a na druhé straně jsou ještě další dvě parkovací stání, ke kterým jsou samozřejmě také dálkově ovládané vjezdové vrata. Nad garáží a také nad obytnou částí se nachází půda, což zajišťuje další úložné prostory. Do domu vede optický kabel, který zajišťuje vysokorychlostní internet a kabelovou TV. Na střeše se nachází parabola pro satelitní příjem TV. Do každé místnosti je přiveden kabelem internet i TV.

House 5 + kitchenette with a garage, sauna, swimming pool and two bathrooms. Land 486 m2. The house was built in 2006. Excellent house insulation and heat pump ensures minimal energy consumption for heating the house. The heat pump also works as air conditioning, so on hot summer days is ensured throughout the house cool. Annual heating costs this low energy house with energy rating C class (economy), moving only around CZK 15,000. The house is located in a quiet area with good access to Prague - metro Dejvická about 15 minutes. Nearby is the Prague public transport, and also Žalov train station (to Prague about 12 minutes). Also nearby is all amenities such as school, kindergarten, doctors, post office, bank, grocery, restaurant and sports. On the ground floor is a garage, living room with kitchen, dining room and a fireplace, which can heat the whole house and even more so to save on heating. Also there is a study (or guest room), sauna, bathroom with toilet and bath. In 1st floor there are 3 bedrooms, bathroom with large bathtub, shower and two sinks, a separate toilet and a hall with a large skylight. From the kitchen and the living room is the entrance through French window to the terrace (about 12 m2), where is the entrance directly into the pool. On one side of the house is a garage with remote controlled gate and on the other side are two more parking spaces, which are also remote controlled entrance gate. Above the garage and also above the living area is the soil, which provides additional storage space. The house leads optic cable that provides high-speed internet and cable TV. On the rooftop there is parabola for satellite TV reception. In each room is fed cable internet and TV.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu411937
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyDřevostavba
RizikaPrověřit »
Užitná plocha155
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.