Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 18 m² bez realitkyKolaříkova, Brno - Řečkovice, Jihomoravský kraj

Kolaříkova, Brno - Řečkovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 400 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nabízím k pronájmu byt 1+KK 18 m2 po kompletní rekonstrukci. Byt sestává z obytného pokoje spojeného s předsíňkou a koupelny. Vytápění je v domě centrální, teplá voda je zajištěna elektrickým bojlerem umístěným v bytě.

V pokoji je k dispozici kuchyňská linka 2,50 m s malou elektrickou pečicí troubou a pračkou. K dalšímu vybavení bytu patří lednička a dvouplotýnkový elektrický vařič. Postel s úložným prostorem lze využít také jako sedačku nebo dvojlůžko. Z pokoje je přístup také do minisklípku (0,5 m2). S ohledem na snížený profil u vstupu je byt vhodný pro osoby vysoké zhruba do 178 cm.

V pokoji je plovoucí podlaha, v koupelně a v předsíňce dlažba. Plastová okna s trojsklem a bezpečnostní fólií.

Menší domácí mazlíčci jsou vítáni. Celý dům je zcela nekuřácký.

Byt se nachází v suterénu rodinného domu. Využívat lze společnou prosklenou verandu ve stejném podlaží a menší zahrádku.

Nové omítky - doporučujeme odvlhčovač vzduchu.

Dům je situován v klidné ulici. V bezprostřední blízkosti do 150 m od domu je veškerá občanská vybavenost - mnoho obchodů včetně supermarketu Billa, několik restaurací a kaváren, lékárna, zdravotní středisko, pošta, 3 bankomaty, základní škola, mateřská škola, knihovna,... Krytý plavecký bazén 400 m od domu.

Skvělá dopravní dostupnost. 100 m od domu bus 42 a 70. 200 m od domu tram 1, bus 41, 65, 71 a noční linky 90 a 91. Centrum města tramvají za 20 minut, technologický park autobusem za 11 minut. Parkování přímo u domu.

Volné od 1.4.2017.

Nájem 5.400 Kč. Zúčtovatelná záloha na energie 1.500 Kč pro jednu osobu, 1.900 Kč pro dvě osoby. Vratná kauce 12.000 Kč. Přímo od majitele, neplatí se provize. Realitní kanceláře prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu412344
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha18
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.