Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyŽeníškova, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Ženíškova, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč


Originálně zařízený, příjemný a klidný manžerský byt. Vybaven kabelovou televizí, internetem, velkou postelí, velkými skříněmi na míru. Prostorná koupelna se svým designem krásně hodí, ke zbytku bytu. V kuchyni je sklo keramická deska a elektrická trouba s grilem, lednice, pračka, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice. Veškeré potřebné nádobí a stolové sety je k dispozici. Byt je připraven k nastěhování. Je velice obliben na AirBNB, jsou tam objednávky na půlku léta, které jsme ochotni s předstihem zrušit případě dlouhodobého zájemce. Pohodu v klidném centru města dokresluje balkon s výhledem na novou radnici, občas jsou k vidění ohňostroje z pohodlí domova. Parkování zdarma před domem. Centrální bezpečnostní systém. Nově zrekonstruovaná celá ulice včetně osvětlení.Hned vedle školy, mezinárodní školy, jazykové školy. Sportoviště. Klidná lokalita s výbornou dostupností do všech krás Ostravy, pěšky do parku, na bazén, na tennis, badmington, squash. do supermarketu, do restaurace, prostě vše na dosah. Výborná dostupnost na vlakové nádraží, autobusové nádraží, na veškerou MHD. Karolina 3 zastávky tramvají. Stodolni 5 minut pěšky. 2x měsíc vratná uročená kauce a 2x měsiční nájem dopředu, bez jakýkoliv jiných poplatků.

Pleasant, autentic design, quiet business apartment. Cable TV, internet, large bed, large fitted warderobes. Spacy bathroom fits well with its design to the rest of the flat. All basic cuttlery, pot and plates. The kitchen is equiped with glass cooker, own with grill, fridge and freezer, build in washing machine, microwave, electric kettle. Flat is ready for move in. Very popular on AirBNB, booking hlaf a year in advance, but can be cancelled in case of serious long term interest. Peaceful place in the heart of Ostrava, enjoyable view from the balcony to the town house tower with seldom fireworks. Free Parking in front of the house. Intercom. Newly refurbished bulding and the sarroundings including the modern street lights. Right next to school with playgrounds as well as international school and language school. Quiet location where the most noice are birds in the morning. Great accessibility to all local amendities, park, swimming pool, tennis court, super market, bothe train and bus stations and all public transport. Shopping Park 3 stops by tram. Stodolni Party street 5 minutes walk (25 on the way back). 2months deposti will be interested, 2 months rent to be paid in advance. No more hidden fees. Avalable ASAP.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu412505
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha54
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.