Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyAnenská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Anenská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Nabízím k pronájmu designový byt 52 m2 v novostavbě bytového domu na ulici Anenská - Staré Brno v domě s oceněním Stavba roku 2015 v Jihomoravském kraji. Byt je členěný na kuchyň s varným ostrůvkem, obývací pokoj, ložnicový kout, koupelnu a prostornou šatnu. Kompletní vybavení bytu je realizováno dle návrhu architekta. Veškeré kuchyňské spotřebiče, pračka a sušička jsou zn. MIELE. K vybavení patří sedačka Natuzzi, smart TV Samsung, audio Harman Kardon atd. K bytu náleží garážové stání v přízemí domu (v ceně). Cena pronájmu je 19 tis. Kč + poplatky 3 tis. Kč. Kauce ve výši 2x nájem se skládá při podpisu smlouvy o nájmu.

I offer for rent a designer apartment of 52 m2 in a new apartment building on Anenská Street - Brno - Old city in the Building of the year 2015 award. The apartment is divided into a kitchen with cooking island, living room, bedroom and bathroom, and a spacious dressing room. Entire flat is realized in collaboration with the architectural studio. All kitchen appliances, washer and dryer are marked MIELE. Facilities include a sofa Natuzzi, smart TV Samsung, audio Harman Kardon atc. The apartment has a garage in the basement (included in the price). The rental price is 19 thousand. CZK + Fees 3 thousand CZK. Deposit equal to 2x tenancy consists in signing a lease.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu412984
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha52
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.