Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 39 m² bez realitkyKloboučnická, Praha - Nusle

Kloboučnická, Praha - Nusle
Cena2 550 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 939 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


krásný světlý byt v OV, 1+kk (33,19 m2 + 5,9 m2 terasa) Praha 4, Nusle (rohový dům Bartoškova/Kloboučnická). 7. nadzemní podlaží (z 8) s výtahem. Novostavba z roku 2003. Situován do klidného vnitrobloku (zahrada a vzrostlá zeleň), okna jihozápad.

Nízké provozní náklady 1.170 Kč/měsíčně (veškeré poplatky, voda, TUV, topení centrální plynovou kotelnou). V domě rozvody telefonu a spol. antény (R, TV)

Oddělený kuchyňský kout (vč. Kuchyňské linky), velká skříň v chodbě, koupelna se sprchovým koutem. Nadstandardní bezpečnostní dvouokruhové dveře s trezorovým zámkem, v domě nainstalován bezpečnostní kamerový systém. Podlahy plovoucí (třešeň) + dlažba (chodba, koupelna, kuchyňský kout). Zajímavá dispozice, krytá terasa částečně zapuštěna do bytu , 4 francouzská okna na terasu.

Výborná dopravní obslužnost (Tram 11 - 9 min. I.P. Pavlova, 12 min. Muzeum, Tram 18 - 10 min. Karlovo nám., Bus Želivského 10 min., 8 min. BBCentrum/Kačerov), bezproblémové parkování.

K nastěhování: 5/5/2008

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu4139
Dispozice1+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha39
Podlaží7
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.