Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 31 m² bez realitkyBiskupcova, Praha - Žižkov

Rezervováno
Biskupcova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Na dva a půl měsíce pronajmu útulný byt pro jednoho či mladý pár, s vestavěným patrem. Volný od 29.12.2019 do 18.3.2020. Okna jsou situována do vnitrobloku, v bytě tudíž není žádný hluk, lokalita na Ohradě má perfektní dopravní dostupnost včetně nočních linek a veškerou občanskou vybavenost. Je zde internet od UPC, plynové topení WAW, v kuchyni dva elektrické vařiče a trouba. Vybavení bytu zahrnuje i lednici, pračku, pohovku, skříň, stůl, světla a další úložné prostory. V chobdě je větší úložný prostor nad předsíňkou. Preferuji nájemce, kteří pokryjí největší možnou dobu z intervalu.

I am renting a cozy apartment for one person or a young couple with a loft. Available from the 29th/12/2019 to 18/3/2020. The windows face the courtyard, there is therefore no noise in the apartment. The area Ohrada has excellent public transport access, including night lines and all the amenities. There is internet from UPC, gas heating, two electric hot plates and oven in the kitchen. The flat also has a refrigerator, washing machine, sofa, wardrobe, desk and additional storage space. There is a larger storage space above the hall. I prefer those who cover the most of the time period.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu413958
Dispozice1+kk
Dostupné od29. 12. 2019
VlastnictvíOsobní
VytápěníOstatní
Plocha31
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.