Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 500 m² bez realitkySluncová, Svémyslice - Svémyslice, Středočeský kraj

Sluncová, Svémyslice - Svémyslice, Středočeský krajVybaveno
Cena6 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 26 930 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


* * * ZAVAZNA REZERVOVACE / SMLOUVA PODEPSANA * * * Majitel proda zarizeny rohovy dum (169m2) ve vybornem stavu v obci Svemyslice. Obec se nachazi v tesne blizkosti Prahy / Praha-Vychod, v obci bus na metro Cerny Most a Letnany, skolka, restaurace, smisene zbozi, autem na metro Cerny Most 8km/8min; dalsi obcanska vybavenost jako skola a dalsi skolka, restaurace, obchody, fotbalove hriste & tenisove kurty & bruslarsky oval, ordinace, posta, vlakove spojeni do centra Prahy ve vedlejsi obci Zelenec, prip. v Radonicich, Praze-Pocernicich, Praze-Vinori, na Cernem Moste).

Pozemek 500m2, z toho domem je zastavena plocha 96m2 + bezudrzbove pozinkove kryte parkovaci stani pro 2 auta + drevena terasa cca 40m2 (tvrdy akat) + zahradni domek (elektrina 220 + 380), zbytek udrzovana zahrada (kvalitne zalozena zahradnikem), kere, vzrostle stromy (plodici svestka, plodici tresen, okolo plotu vzrostle habry, tisy, katalpy, platany, buky, kanzan, magnolie). Beudrzbovy pozink plot vc. brany na dalkove ovladani + kamenny gabion. Zahrada je automaticky zavlazovana (system Hunter), vc. 5ti-kubikove precerpavaci nadrze s automatickym dopoustenim v pripade nedostatku destove vody. Vedle terasy je pozink přístřešek na uskladnění dřeva do krbu, ktery zároveň slouží jako přípravná-odkládací plocha při grilování. U terasy je další kohoutek s pitnou vodou na venkovní vaření. Na zahradě je ještě pískoviště a bylinková zahrádka hned u kuchyně.

Plynovy kotel, cirkulace vody, podlave teplovodni vytapeni v prizemi, radiatory v patre, Vailant colormatic ovladani teploty (rizeni teploty vody, vzduchu, nastaveni prazdnin apod.)

Dispozice:

- V prizemi je vchod & chodba s satni skrini a botniky, wc & sprchovy kout (90x120cm), pracovna / pokoj pro hosty, technicke zazemi, samostatna satna, kuchyne (vychod k bylinkam) & obyvak s krbem (soupaci dvere na terasu / zahradu), pradelna / technicka mistnost, sklad na potraviny.

- V patre jsou pak 3 loznice, wc & sprchovy kout (90x90cm) + samostatná vana (170cm).

- V podkrovi je mozne polozit OSB desky a ziskat tak dalsi odkladaci prostor.

Ve všech oknech žaluzie a sítě, okna v přízemí mají bezpečnostní folii, jde o drevena okna s dvojsklem. Po domě jsou rozvedeny datové zásuvky & TV zasuvky (Sat TV). Alarm s GSM modulem (mozno dalkove ovladat pomoci mobilniho telefonu) napojeným na PCO (alarm je zavedeny i do zahradniho domku) + kourova / pozarni cidla + plynove cidlo.

Veskere vybaveni ve vysokem standardu: Kuchyňské spotřebiče SIEMENS top rada – myčka (plne vestavna 60cm), vestavna mikrovlnka, vestavna elektricka trouba se samocistenim, indukční deska. Designová vyjíždějící digestoř značky BEST, dřez FRANKE, baterie a sprchy GROHE / HANSGROHE, smaltovana vana Kaldewai, sprchova vanicka Hueppe easystep (v rovine s podlahou), vestavna lednice LIEBHERR & samostatny mrazak LIEBHERR, ve vsech loznicich skrine na miru z brezove dyhy nebo lacobelu. Velkoformatova dlazba + mozaika.

Mozno prevzit hypoteku nebo si za soucasnych vyhodnych podminek zridit vlastni. K nastehovani Q1/2017.

(Dan z prevodu plati kupujici)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu413985
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha500
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.