Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyBaranova, Praha - Žižkov

Baranova, Praha - Žižkov
Cena5 980 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 361 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej mezonetového bytu 2+kk v atraktivní lokalitě nedaleko Flory do osobního vlastnictví, v projektu Rezidence U Bojovníka. Orientace bytu je jižní stranu. Cena bytu je včetně 15% DPH. K bytu je možné přikoupit parkovací místo v domě za 580.000,- Kč.

Jedinečný projekt Rezidence U Bojovníka ve vyhledávané lokalitě Prahy 3 - Žižkov/Vinohrady představuje možnost pohodlného bydlení se vší atraktivitou, která k centru města patří. Krásný třípatrový zděný činžovní dům postavený roku 1892, se nachází na spojnici ulic Sudoměřská a Vinohradská, v ulici Baranova. Ulice nese jméno po protifašistickém bojovníkovi Kurtu Baranovi, který byl za války umučen.

Dům je částečně podsklepený, čtyřpodlažní, zastřešen je sedlovou střechou. Jedná se o rohový objekt, kde je nároží zdůrazněné vystupujícím 3patrovým jednoosým rizalitem. Z ulice Baranova je fasáda sedmiosá, z ulice Křišťanova čtyřosá. Ve 2. a 3. NP jsou okna lemována kombinací trojúhelníkových a segmentových frontonů s nadokenními římsami a hladkými bílými šambránami. Samotný dům i s výtahem prochází významnou rekonstrukcí (oprava a nátěr fasády, renovace, nátěr společných prostor).

Pražský Žižkov patří mezi tradiční a velmi žádané residenční lokality. Vyniká rozvinutou infrastrukturou, kompletní občanskou vybaveností, jako i snadnou dopravní dostupností do samého centra Prahy. Čtvrť je vyhlášená množstvím hospůdek, kaváren, obchůdků a také bohatými možnostmi kulturního a sportovního vyžití. Pouhých 11 minut od rezidence se nacházejí Mahlerovy sady, s nejvyšší stavbou v Praze Žižkovskou věží (216 m). Pro cestování lze využít tramvajové, či autobusové zastávky na několik minut vzdáleném Olšanském náměstí, případně metro A, stanice Flora, či Jiřího z Poděbrad. Nenechte si ujít jedinečný bytový projekt v nádherné lokalitě, který nabízí pěkné bydlení pro rodiny s dětmi, i skvělou investiční příležitost. Vizualizace nemusí odpovídat skutečnému provedení. Průkaz energetické náročnosti je k dispozici v kanceláři. Nyní jarní akce, akční cena platná do 31.5.2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu415051
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha57
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.