Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyHolubí, Praha - Suchdol

Rezervováno
Holubí, Praha - SuchdolČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 900 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč


Dlouhodobě pronajmu krásný, velmi užitný a slunný, nekuřácký byt(kouření je možné na balkoně bytu) byt má rozlohu 45m2, 2+kk s balkonem. Tento byt se nachází ve 3. patře novostavby, v zelené, klidné a bezpečné části krásné městské části Suchdol. Budova, ve které se byt nachází má 5 nadzemních pater a 1 podzemní patro kde jsou garážová stání pro tento dům. Garážové stání je možno pronajmout za poplatek. Dům má bezbariérový výtah, který obsluhuje všechna podlaží. Dům je v klidném prostředí, 4 minuty od autobusové zastávky, veškerá občanská vybavenost je v dosahu. Byt není vhodný pro rodiny s dětmi ani pro domácí mazlíčky. Byt má pěkné plovoucí podlahy, krásnou dlažbu a obklad v koupelně, ve které je rohová vana a WC. Byt je částečně vybavený. Plné vybavení bytu k pronájmu je možno poskytnout za poplatek. Základní cena nájemného za byt je 12.900,--CZK, pravidelné měsíční zálohy na poplatky spojené s užíváním bytu jsou cca 2.900,-- CZK. V domě je připojení na internet, kabelovou televizi.

Long-term rent a nice, sunny and very usable, non-smoking apartment (smoking is possible on the balcony of the apartment) apartment has an area of ​​45 square meters, two bedroom apartment with balcony. This apartment is located on the 3rd floor of the new building, in a green, quiet and safe area of ​​the beautiful city of Suchdol. The building in which the apartment is located has five above-ground floors and one underground floor where the garage for this house. Garage space can be rented for a fee. The house has a wheelchair lift, which serves all floors. The house is in a quiet area 4 minutes from the bus stop, all amenities are within easy reach. The apartment is not suitable for families with children or for pets. The apartment has a nice laminate flooring, beautiful tiles in the bathroom with bathtub and toilet. The apartment is partially furnished. Fully equipped apartment for rent can be provided for a fee. The base price for the apartment rent is 12.900, - CZK, regular monthly advances to the charges associated with the use of the apartment are approximately 2.900, - CZK. The house is connected to the Internet, cable television.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu415360
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha45
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.