Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 53 m² bez realitkyPráčská, Praha - Záběhlice

Určeno ke spolubydleníRezervováno
Práčská, Praha - ZáběhliceVybaveno
Měsíční nájemné3 300 Kč

+ Poplatky za služby2 450 Kč


Pronájem samostatného uzamykatelného pokoje v zařízeném bytě 2+1 v Praze, ulice Práčská, místní část Záběhlice. Byt se nachází v posledním, VII.NP, v zrevitalizovaném panelovém domě. Byt sestává z 2 pokojů, chodby, kuchyně, koupelny, WC a zasklené lodžie. K bytu náleží sklep. Byt je vybaven kuchyňskou linkou, plynovým sporákem s el. troubou, lednicí, mikrovlnnou troubou, pračkou a dále základním nábytkem, tj. postelí, dvěma knihovnami, pracovním stolem s židlí, křeslem, rozkládací pohovkou, tel. stolkem, jídelním stolkem se dvěma barovými židlemi, vestavěnými skříněmi v chodbě. V bytě je k dispozici internet a TV od UPC. V blízkosti obchodní centra Park Hostivař, Atrium Cíl, MHD, 5 minut autobusem na metro Skalka, nedaleko přírodní park Hostivař - Záběhlice. K nastěhování od 1. prosince! Zúčtovatelné zálohy za celý byt na energie, poplatky, internet a TV 4900,- (nájemce každého z pokojů platí polovinu). Vratná kauce ve výši jednoho měsíčního nájemného.

Rental of separate room in equipped 2+1 flat in Prague, Práčská street, Záběhlice. The flat is located in highest, 7th floor of a renovated panel block. It comprises 2 rooms, corridor, kitchen, bathroom, toilet and a balcony. A cellar also belong to the flat. The kitchen is fully equipped - gas cooker, fridge, microwave oven, washing machine. Basic furniture is in the flat - bed, bookcases, table and chairs, built-in wardrobe in the corridor. Internet and TV by UPC is included in the rent. The flat is 5 minutes by bus away from the Skalka metro station, walking distance to the Park Hostivař shopping centre and close to the Hostivař-Záběhlice natural park area. Ready for moving in from December 1! Each pays half of billable advances for energy, fees, internet and TV of the whole flat. One month rent is paid as guarantee.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu415729
Dispozice2+1
Podlaží7
Typ budovyPanel
Užitná plocha53
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.