Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyČerpadlová, Praha - Vysočany

Rezervováno
Čerpadlová, Praha - VysočanyČástečně vybaveno
Cena2 980 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 638 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Tento byt je vhodný ke koupi ať již pro vlastní bydlení anebo jako investice. Byt byl posledních 5 let pronajat za cenu 10.200,- Kč + energie.

Byt 2+kk se nachází na ulici Čerpadlová v Praze 9, ve 4.patře cihlového činžovního domu z roku 1937. Celková rozloha bytu je 55,6 m². Pokoj 1 má výměru 23,3 m², pokoj 2 s kuchyňským koutem měří 18,8 m². V bytě byla provedena celková rekonstrukce rozvodů vody, plynu a elektřiny. V bytě je nový plynový kotel Viessman, nová okna, nová koupelna a nová kuchyňská linka. Jedná se o velmi světlý byt s orientací oken na západ a východ. K bytu patří sklep. Parkování dobré před domem. Nejbližší stanice metra je Vysočanská, cca 5 minut chůze. Zastávka autobusu a tram je 1 minutu od domu.

Platby do fondu Společenství vlastníků jsou 1.746,- Kč měsíčně v případě 1 osoby. V době, kdy v bytě bydleli dva nájemníci byly zálohy 2.252,- Kč.

Dům je v současnosti bez výtahu, ale 4.10.2016 byla na Odbor výstavby a územního rozvoje úřadu městské části Praha 9 podána žádost o vydání stavebního povolení k jeho výstavbě.

Realitní kanceláře PROSÍM NEKONTAKTUJTE NÁS!!!

The property is suitable to purchase for own accommodation or as an investment. The monthly rent with the lat tenant was 10.200,- CZK + utilities.

Flat 2+kk is located on street Čerpadlová in Prague 9 at 4.floor. This is a brick building built in 1937. The total square meters area of the flat is 55,6 m². Room 1 size is 23,3 m², room 2 with kitchen corner has total area of 18,8 m². The flat underwent a total reconstruction of water, electricity and gas pipe work. There is a new gas Viessman boiler, new windows, new bathroom and new kitchen. It is a very light flat orientated with its windows to east and west.The flat also has access to a cellar/storage area. Parking is easy in front of the house. The closest underground stop is Vysočanská, approx. 5 minutes walk. Bus and tram stops are within 1 minute walking distance. The payments into the house joint fund of repairs is 1.746,- CZK monthly for 1 occupier or 2.252,- CZK for two.

There is currently no lift in the building, however the Building permit application was submitted to the Council building department on 4.10.2016.

We wish not to be contacted by the estate agencies!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu416216
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.