Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+1 • 100 m² bez realitkyPod bažantnicí, Nový Vestec - Nový Vestec, Středočeský kraj

Pod bažantnicí, Nový Vestec - Nový Vestec, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím pronájem rodinného domu v obci Nový Vestec u Staré Boleslavi. Doba pronájmu 12 měsíců, možnost prodloužení. Dům je dvoupodlažní. V přízemí prádelna, garáž a provozní místnosti. V patře velký obývací pokoj, 2 ložničky, kuchyň, pokoj a koupelna s WC. Celková plocha patra včetně verandy 100 m2. Zavedená pevná telefonní linka (možnost připojení internetu). Dům je po rekonstrukci - elektrické vytápění s kotlem, kuchyň s novým vybavením a koupelna se sprchovým koutem a bidetem. Do vybavení patří i nová krbová kamna zn. Jotul. Voda je k dispozici z vodovodní sítě a ze studny, kanalizace do budoucna, nyní septik.

Dům je oplocen, situován u lesa, část lesa za domem součástí pozemku. Před domem zahrada. Možnost chování domácích zvířat (pes). Autobusová zastávka směr Stará Boleslav cca 2 minuty od domu, nájezd na rychlostní silnici směr Černý most cca 4 km.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu41629
Dispozice4+1
Podlaží1
Plocha100
VybavenoČástečně
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.