Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 28 m² bez realitky610, Skorkov - Skorkov, Středočeský kraj

Rezervováno
610, Skorkov - Skorkov, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


1+KK v rodinném domě v obci Otradovice (novostavba, dřevostavba 2015), vhodný pro max 2 lidi (pár nebo rodič&dítě).

Byt má samostatný vchod a je k nastěhování od 1.11.2017. Parkování je možné před vchodem až pro 2 auta. Vybavení: oplocená venkovní terasa a zahrádka o rozloze 56m2, pergola 3x3m před vchodem pro venkovní posezení, malý zahradní domeček pro úschovu např kol, částečně vybavená kuchyňka, lednice, vařič, mikrovlka s grilem. Byt má velmi nízké náklady na energie, garantuji měsíční spotřebu v průměru do 1000,- na 2 osoby, v kterých je kromě elektřiny, vody, poplatku za odpad zahrnut i internet.

Obec má relativně dobrou dostupnost (bus 150m směr Stará Boleslav + vlak 300m směr Lysá nad Labem a Děčín), autem jste po dálnici do 20min na Černém mostě nebo za stejnou dobu opačným směrem v Mladé Boleslavi. Dům je hned u lesa, řeka na koupání cca 500m, klidné místo, přátelští sousedé.

Kuřák mi nevadí, kouří-li venku, zvířátko (rozumněno pes nebo kočka) mi nevadí, pokud je venkovní. Domácího mazlíčka akceptuji za podmínky složení speciální vratné kauce 20,000,-. Vratná kauce 2 nájmy včetně energií - tzn 20,000,-Kč.

Licitování o ceně nebo výši kauce se nebráním

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu416465
Dispozice1+kk
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha28
VybavenoČástečně
Typ budovyNízkoenergetická

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.