Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyGenerála Selnera, Kladno - Kročehlavy, Středočeský kraj

Generála Selnera, Kladno - Kročehlavy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby3 700 Kč


Pronajmu byt 2kk v právě dokončeném bytovém projektu Garden Park Kladno, byt se nachází ve čtvrtém patře s balkonem a orientací oken na JZ, k bytu náleží parkovací stání přímo před domem (místo je viditelné přímo z balkonu) a dále také sklepní kóje. Byt je částečně vybaven - nová kuchyňská linka s vestavěnou pračkou, lednicí, troubou, varnou deskou a digestoří a v ložnici vestavěná trojkřídlá skříň. K nastěhování ihned.

Cena pronájmu: 8000,- (plus poplatky cca 3700,- vcerne elektřiny, bez internetu).

Bytový projekt GARDEN PARK Kladno Kročehlavy nabízí kvalitní nízkoenergetické bydlení v nízkoenergetických domech v přírodní lokalitě na okraji kladenské městské části Kročehlavy. Místo bydlení se vyznačuje především těsným kontaktem s přírodou. Lesopark Bažantnice, za kterým se navíc nachází revitalizovaný rybník a nově rekonstruované atypické koupaliště s minigolfem, je vzdálen pouhých 150 m. Výhodou jsou také blízká nákupní centra OAZA, TESCO, SHOPPING JIH.

Do Prahy budete cestovat dobrými spoji či po dobrých komunikacích jen 25 km. Na Letiště Václava Havla Praha je to pouhých 15 km. Snadno a brzy se dostanete také na další důležité komunikace, jakými jsou spojnice Praha – Karlovy Vary, Praha – Plzeň, a další. Městem Kladnem v přijatelné vzdálenosti od vašich domů vedou také železniční spoje. Velkou výhodou je výborná občanská vybavenost města Kladna, kde naleznete všechny obvyklé služby, ale také bohaté kulturní a sportovní vyžití, např. v zařízení AQUAPARK KLADNO.

Budovy jsou tvarovány do L a mají pouze 4 podlaží. Společně vytváří zelený vnitroblok s malým dětským hřištěm. Byty jsou obsluhovány vnitřními uzavřenými schodišti a výtahy. Bytové domy jsou postaveny nejmodernější technologií. Příjezdové cesty budou využívat pouze místní obyvatelé bytů a jejich návštěvy. Přístup k domům je zajištěn zcela novou místní asfaltovou komunikací s venkovním parkováním.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu416538
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyOstatní
Užitná plocha42
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.