Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 20 m² bez realitkyNad Olšinami, Praha - Vinohrady

Rezervováno
Nad Olšinami, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce9 497 Kč


Pronajmeme malou garsoniéru o ploše 20 m2. Zařízený byt se nachází v SUTERÉNU cihlového domu s okny do ulice v klidné lokalitě Praze 10 Strašnicích. Kuchyňka vybavená sporákem a lednicí je v předsíni. V bytě dále koupelna se sprchovým koutem a WC. Možnost užívání zahrady ve dvoře (pouze pro nájemníky), parkování před domem bez problému. Cena 8500,- Kč + 1000,- Kč zálohy na služby (elekřina). Internet (Wifi) je v ceně. Metro Strašnická 3 minuty, tramvajová zastávka 2 minuty, bus 2 minuty (8 minut na Flóru). V blízkosti volnočasový areál Gutovka (dětské hřiště, lezecká stěna, bruslení, minigolf), plavecký bazén Slavia, farmářské trhy.

Byt je volný od začátku září 2019. Preferujeme dlouhodobý pronájem někomu komu nevadí suterénní bydlení. Při podpisu smlouvy nutno uhradit kauci ve výši 1 nájmu.

Small, but cozy studio, 20 m2. Newly reconstructed, furnished studio is situated in the basement of 3 floor building, location Prague 10 Vinohrady/Strašnice. There is small kitchen in the hall, bathroom with shower and toilet. Beautiful garden in the courtyard only for tenants. parking in front of the building for free (no zones). The price is 8.500,- Kč + 1000,- Kč advances (electricity). Internet (Wifi) included. Great location - Metro Strašnická 3 minutes, tram stop 2 minutes, bus 2 minutes.

Flat is available from 1.9.2019. Long term only, 1 month deposit needed.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu416698
DispoziceGarsoniéra
Dostupné od1. 9. 2019
Typ budovyCihla
Plocha20
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.