Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyJičínská, Nový Jičín - Loučka u Nového Jičína, Moravskoslezský kraj

Jičínská, Nový Jičín - Loučka u Nového Jičína, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena660 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 831 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám plně zrekonstruovaný vybavený jednopokojový byt s kuchyňským koutem na ulici Jičínská, 271. Byt je velmi klidný, sousedi tiší (jedná se převážně o rodiny s dětmi). Původní jádro bylo zbourané a místo něho bylo postaveno nové, zděné. V koupelně je nová vana, obklady. Byt je k dispozici včetně kuchyňské linky s jasanovým dekorem, včetně elektrické trouby s keramickým sporákem a účinnou digestoří ústící do stupaček, vše plně funkční. Nádherný je pohled z okna na protější kopec Svinec. Byt je velmi teplý s malou potřebou topit, neboť se nachází mezi 2 dalšími byty. Měsíční náklady (elektřina, topení, voda) pro 1 osobu se měsíčně pohybují přibližně okolo 1500 Kč. Podlahovou krytinou je PVC a koberec. K bytu patří suchý sklep s regálem a policemi o velikosti 2m2. DVBT televizní vysílání k dispozici – zásuvka je v bytě. Kabelový internet je taktéž k dispozici. RK NEVOLAT

Při rychlém jednání možná sleva!

Volné od: DLE DOMLUVY – v současné době je v bytě nájemce, byt je tedy volný po vzájemné domluvě všech zúčastněných stran. Byt byl po celou dobu pronajímán, nájemce se do takového malého bytu hledá opravdu snadno - proto je byt vhodný i jako investice k pronajímání.

V roce 2019 se plánuje zateplení - nová fasáda tohoto domu, čímž se sníží už tak nízké náklady

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu416711
Dispozice1+kk
Podlaží10
Typ budovyPanel
Plocha30
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.