Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 86 m² bez realitkysvážná , Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský kraj

svážná , Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


byt 4+1, zrekonstruovaný na 3+1, obývák a kuchyně propojeny s možností oddělení, v bytě plovoucí podlahy, plastová okna, dům je po rekonstrukci (střecha, fasáda, zateplení, vchod atd.), zasklená lodžie, kuchyňská linka - elektřina, zděné jádro. Možnost internetu. V těsné blízkosti potraviny, večerka, pošta, lékař, zastávky MHD (trolejbus č.135, 136,bus 50, tramvaj č. 5,8), knihovna, nově otevřené sportovní a welness centrum. Poblíž nákupní centrum Campus (Tesco), Albert i Kaufland, bowling, fitcentrum i les - možnost procházek.

Byt je vybaven lednicí a pračkou, chodba, obývák a pokoje jsou vybaveny úložním nábytkem (foto), pokojích postele. Jiné vybavení bytu je možné na základě osobní domluvy.

Byt dostupný od 01.2014.

Flat 4+1, reconstructed to 3+1, Living room and kitchen interconnected with possibility to separate, floating floor, plastic windows. Building went through reconstruction (roof, facade, insulation, etc.), glazed loggia, new electric kitchen desk. Possibility of internet. Surroundings - supermarket, post office, doctors office, public transport(trolleybus no.135,136,bus 50, tram no. 5,8), library, newly opened fitness center, sport and wellness center, bowling... Few shopping centers very close - Campus center, Albert, Kaufland as well as a forest - possibility of nice walks...

The flat is equipped by washing mashine, fridge. There is some furniture in the hall, living room and one of the bedrooms(photo). There is a possibility of more/less furniture depending on agreement.

Flat is available from 1st January 2014 and is suitable for 3-4 working young people.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu41688
Dispozice3+1
Podlaží4
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha86
VybavenoVybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.