Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 15600 m² bez realitkyBranka, Luhačovice - Luhačovice, Zlínský kraj

Branka, Luhačovice - Luhačovice, Zlínský kraj
Cena2 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 832 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


V lokalitě Luhačovice – na konci ulice Branka (lokalita Zálužní) se k prodeji nabízí navzájem sousedící pozemky o celkové výměře 15.600 m2, z toho : zast. plocha 31 m2, ovocný sad 4.616 m2, zahrada 2.268 m2 a lesní pozemek 8.685 m2.

Pozemky se nabízí jako celek. V případě potřeby může nový vlastník pozemky rozdělit (např. na 2-3 pozemky po cca 1500 - 2500 m2 + část lesa) a na každém z pozemků může, v souladu s územním plánem obce Luhačovice, vystavět nový rekreační objekt se zastavěnou plochou až 150 m2 na každém z pozemků!!!

Na zastavěné ploše je v současnosti umístěna starší chata.Do chaty je přiváděna kvalitní voda z vlastní lesní studánky s rozvody na zalévání po části pozemku. Dalším zdrojem kvalitní vody je studna na vlastním pozemku u chaty. Odpady jsou řešeny septikem s trativodem. Elektřina 220/380V.

V oploceném sadu je cca 45 ovocných stromů, převážně jabloně a švestky. U chaty je starší skleník s nerez zásobníkem vody na zalévání. Místo je dobře dostupné po celý rok, při použití auta s pohonem 4x4 zcela bez problémů i v zimě.

Ve spodní zděné části chaty (1.PP) z kamene a betonu je krytý vstup do kuchyně, ke které patří menší sklep, a do dílny. Do dřevěné obytné části chaty je vstup z kryté verandy. V 1. NP je předsíň, WC se sprchovým koutem a 1 obytná místnost s kachlovými kamny. Z této místnosti vede dřevěné schodiště do větší podkrovní ložnice s lodžií. Chata je vybavena starším klasickým nábytkem.

U chaty je zastřešené posezení a ohniště. Na pozemku u lesa je dřevěný seník (cca 30 m2), ve kterém je umístěna okružní pila na pojezdu (malý katr) na zpracování dřeva z vlastního smíšeného lesa.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu417167
VlastnictvíOsobní
Plocha 15 600

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.