Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru 2+1 • 102 m² bez realitkyOhradní, Praha - Michle

Ohradní, Praha - MichleČástečně vybaveno
Cena3 770 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 988 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Variabilní možnosti využití! - OBCHOD - KANCELÁŘ - ŠKOLÍCÍ CENTRUM - KADEŘNICKÝ SALON - OBYTNÝ ATELIÉR

Cena 3 770 000 Kč je za nemovitost v osobním vlastnictví včetně všech spoluvlastnických podílů na domě a všech pozemcích, včetně části zařízení. Nezahrnuje daně, poplatky apod. (k jednání). Nemovitost je připravena k okamžitému převodu v Katastru, není zatížena žádnými závazky ani omezeními.

Nebytová jednotka o ploše 102m2 (+ 5m2 sklep) po kompletní rekonstrukci a rekolaudaci na současné využití v roce 2012. Nachází se v polosuterénu (okna na chodník) cihlového činžovního dvojdomu z roku 1921, nyní rovněž celkově rekonstruovaného (2014-15). Samostatný vchod z ulice, ale i z chodeb obou domů (3x odolné bezpečnostní dveře). Místo konání koncertů, výstav, kurzů a seminářů, rodinných i firemních oslav. Výhledově možno využít například i jako obchod, kancelář, zákaznické či školící centrum, kadeřnický salon, ale také obytný ateliér apod. V bezprostředním sousedství (naproti přes ulici) je osmileté gymnázium i střední odborné učiliště. V okruhu několika set metrů pak ještě několik dalších školských zařízení – ZŠ, MŠ, herecká škola, vyšší odborná škola. V blízkosti též domov seniorů, zastávka několika autobusů MHD se nachází cca 100m od podniku, tramvaj cca 400m, stanice metra 1000m.

Vytápění buď elektrické přímotopné nebo výkonnými krbovými kamny, ohřev vody v el. bojlerech, možnost okamžitého zavedení plynu (rozvody v domě), přívod silnoproudu 220 i 380 V, jistič 50A, elektrorozvody komplet nové po rekonstrukci, včetně datových, audio a zabezpečovacích slaboproudů.

Vodovodní rozvody i kanalizace nové v plastu (výměna stoupaček i ležatých kanalizací v celém domě (2011-13). Telefon a internet od dvou konkurenčních poskytovatelů, včetně TV.

Kapacita až 50 míst. Oddělené WC pro dámy a pány dle všech aktuálních hyg. norem. Samostatné WC, šatna a sprcha pro personál. Kuchyňka pro přípravu studené kuchyně a rychlého občerstvení (bez VZT, jen odvětrání ventilátorem). Technické podhledové „půdičky“ pro skladovací potřeby. Sklepní kóje +5m2 v domě.

Nadstandardní vybavení:

Krbová kamna (celolitinová, výkon 12kW)

Zvýšená odolnost proti zemní vlhkosti – speciální odvětrání podlah systémem Gabotex.

Protihluková izolace stropu.

Elektronické zabezpečovací zařízení s možností napojení na PCO

3x odolné bezpečnostní dveře

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu417861
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Plocha nebytového prostoru102
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.