Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+kk • 224 m² bez realitkyU Hřiště, Vestec - Vestec u Prahy, Středočeský kraj

U Hřiště, Vestec - Vestec u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena11 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 49 288 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Rodinný dům v klidné lokalitě Praha-Západ – Vestec. Dvoupodlažní stavba pocházející z roku 2006 nabízí užitnou plochu 224 m2, celková plocha pozemku 819m2. V přízemí domu se nachází velkorysý propojený prostor obývacího pokoje, kuchyně a jídelny, s krbem a vstupem na terasu a dále do zahrady. Zahrada je rovinatá, zatravněná, se vzrostlými dřevinami a zahradním domkem. Dále je v přízemí koupelna a vchod do garáže a technické místnosti. Dřevěné schodiště vede do druhého patra, kde jsou čtyři místnosti, balkon a druhá koupelna. V podkroví je půdní prostor. Podlahy jsou dlážděné s podlahovým topením, nebo plovoucí. Dům je chráněn bezpečnostním systémem. Vjezd do garáže ovládán dálkově, garáž je pro jedno auto, na pozemku lze zaparkovat další jeden vůz. Vytápění řešeno plynovým kotlem se zásobníkem na vodu.

Bydlení je ideální pro rodinu s dětmi. V blízkosti domu je mateřská škola, dětské hřiště, Sportovní centrum Vestec (tenis, badminton, volejbal, atd.), fotbalové hřiště, restaurace, či Vestecký rybník.

Pražský okruh je vzdálen 7 minut jízdy, nájezd na D1 10 minut, na Jižní spojku se dostaneme za 15 minut. Zastávka hromadné dopravy 10 minut pěší chůzí, na metro Opatov pak jede autobus 13 minut.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu418194
Dispozice6+kk
Podlaží2
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha224
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.