Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 3+kk • 100 m² bez realitkyPozlovice - Pozlovice, Zlínský kraj

Pozlovice - Pozlovice, Zlínský kraj
Cena1 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 393 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme Vám ke koupi rekreační objekt po částečné rekonstrukci, s možností okamžité rekreace nebo bydlení. Jedná se o prodej samostatné poloviny dvoj-chaty s dispozicí 3+KK, podkroví, garáž, sklep. Objekt stojí samostatně na konci chatové oblasti nedaleko od hotelu Vega , kde je možnost různého sportovního a relaxačního vyžití vč. hotelové restaurace. Chata se nachází v chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty, nedaleko lázeňského města Luhačovice s krásným výhledem na zdejší přehradu.

Rekonstrukcí prošly rozvody elektřiny a topení, vstupní bezpečnostní dveře, střešní okno do kuchyně s bezpečnostním trojsklem a venkovní roletou, nové střešní zateplení spodního patra vč. sádrokartonáže, vyzdění a dlažba kuchyňského koutu s pracovními deskami, dřezem, indukční deskou a troubou. Obytná část je o dispozici 3+KK - v přízemí je vstupní chodba, koupena s vanou a WC, obývací místnost s balkónem, krbem a kuchyňským koutem a dřevěné schodiště do druhého patra, kde se nachází dva pokoje - větší s balkónem a menší s větším úložným prostorem (využitý prostor nad schodištěm), dále pak obytné podkroví. Sklep je přístupný z garáže - suterén.

Vybavení: El. en. 220/380 V (noční proud), vodovod, elektrický boiler 80l, připojení pro pračku, jímka, vlastní studna. Topení: přímotopy a krb. Internet, satelit.

Pozemek: Celkem 269 m2 včetně 54 m2 zastavěné plochy, lesní pozemek 215 m2. Poloha: Klidná poloha za obcí Pozlovice. V okolí krásná krajina Bílých Karpat. Využití: K celoroční rekreaci nebo klidnému bydlení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu418210
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha100
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.