Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyNad Alejí, Praha - Břevnov

Nad Alejí, Praha - BřevnovMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné16 900 Kč

+ Poplatky za služby3 900 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Majitel pronajme velice pěkný zrekonstruovaný byt 2+1 o rozloze 55 m2 na Praze 6, ul. Nad Alejí na Petřinách. Byt se nachází v klidném domě v 1. patře bez výtahu, je nově zateplen, má nová plastová okna se žaluziemi. K bytu patří sklep, dále je možno využívat kočárkárnu/kolárnu a prádelnu. Kuchyně je zařízena spotřebiči Bosch včetně myčky. Dva neprůchozí pokoje mohou či nemusí po dohodě zůstat částečně zařízené nábytkem. Na chodbě je instalována nová velmi prostorná vestavěná skříň. Ve zděné koupelně je vana s umyvadlem a přípojkou na pračku, toaleta je v samostatné místnosti. V pokojích jsou na podlaze kvalitní parkety, v kuchyni a na chodbě je dlažba. Je možné využít instalované připojení k internetu a nastavit tarif dle ceníku Pe3ny.net. Majitel si nepřeje domácí mazlíčky. V těsné blízkosti se nalézá obora Hvězda a park Ladronka. V okolí je veškerá infrastruktura. Byt se nachází přímo u nové stanice metra A Petřiny (11 minut do centra).

Nájemné 16 900 Kč/měsíc + 3 900 Kč poplatky včetně topení, teplé a studené vody + elektřina a plyn převodem na nájemce. Odpadá provize RK.

Owner rents a very nice reconstructed flat 2+1, 55 sqm in Prague 6, Nad Alejí street. The apartment is located in a quite house, on the 1st. floor with no elevator, it has new insulation, new plastic windows with slats. Cellar, bike room and laundry room are available. Kitchen is equipped with Bosch appliances including dishwasher. Two separated rooms can after agreement stay partly furnished.

In the hallway is a spacious built-in cupboard. There is a bath in the bathroom, the toilette is separated. There is a quality wooden floor two rooms and floor tiling in the kitchen and corridor Internet is available, tariff is in the price list Pe3ny.net. The owner doesn´t want pets. Nearby is park Hvězda and Ladronka. In the surroundings are all infrastructures. There is the new subway station A Petřiny nearby the flat (100 meters), excellent access to downtown (11 minutes to the city centre)

Rent 16 900 Kč/month + 3 900 Kč fees including heating, hot and cold water + energy and gas transferred to tenant. No commission for a real estate.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu418367
Dispozice2+1
Dostupné od16. 8. 2022
Podlaží1
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
Užitná plocha55
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Sklep

V okolí nemovitosti najdete

MHDPetřiny
🚶 174 m (2 min)
PoštaPraha 616
🚶 480 m (6 min)
ObchodMůj obchod
🚶 227 m (3 min)
BankaFio banka Praha 6
🚶 434 m (5 min)
RestauraceNad Alejí
🚶 133 m (2 min)
LékárnaLékárna METRO Petřiny
🚶 357 m (4 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola Petřiny
🚶 67 m (1 min)
Mateřská školaMateřská škola Bubeníčkova
🚶 221 m (3 min)
Sportoviště
🚶 470 m (6 min)
Hřiště
🚶 117 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.