Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 57 m² bez realitkyNa Klášterním, Praha - Břevnov

Na Klášterním, Praha - BřevnovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 300 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k pronájmu - pro pár - / z důvodu, že obývací pokoj a pokoj ložnice jsou průchozí/ byt 2+1 o velikosti 57,30m2. Dům je znám pro svou čistotu a hlavně klidem.

Slunný, po celkové rekonstrukci zcela nový byt. Dlažba a parkety byly použity jako podlahová krytina. Velké úložné prostory ve skříních v předsíni. Vybavená, nová kuchyň. Vybavený obývací pokoj.

Plná občanská vybavenost. V dosahu pár desítek metrů/ 3min./ metro Petřiny, cesta metrem do centra za 11minut, autobusová zastávka směr letiště 20min. i tramvajová zastávka směr centrum.

Dům je obklopen nádhernými zahradami. Obora s letohrádkem Hvězda, sportovní areál Ladronka, zahrady blízkého kláštera Břevnova, poblíž je i známé koupaliště Petynka... to vše vybízí k nekonečnému kulturnímu, společenskému, sportovnímu i relaxačnímu vyžití.

Výše poplatků za služby /jsou stanoveny správou domu/ je vypočítána dle počtu budoucích nájemníků v bytě. V poplatcích za služby, které se zvyšují úměrným počtem podnájemníků v bytě / 2.300,-Kč 1 osoba, 3.000,-Kč 2 osoby/ nejsou uvedeny zálohy za odběr plynu a odběr elektrické energie. Výše těchto záloh se stanoví dle dohody s budoucím zájemcem-nájemníkem. Zvířátka nejsou vítána.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu418581
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha57
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.