Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Kancelář
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem kanceláře • 20 m² bez realitkyPod višňovkou, Praha - Krč

Pod višňovkou, Praha - Krč
Měsíční nájemné4 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Společnost PSN Vám nabízí pronájem kancelářského prostoru 20 m2 v administrativním komplexu Business centrum Zálesí, na Praze 4, v Krči, naproti Thomayerově nemocnici. K dispozici je parkoviště, restaurace a bistro s celodenním provozem, kamerový systém a 24 hodinová ostraha celého komplexu, zasedací místnost zdarma, poštovní podatelna. Je zde také možnost hlídání předškolních dětí přímo v areálu po celý den. Měsíční nájemné 4 000 Kč + služby 2 000 Kč.

Areál tvoří komplex 8 kancelářských budov a dvou budov víceúčelových (restaurace, sklady, školicí středisko, show room), celkem 15 000 m2 pronajímatelné kancelářské plochy. Hlavní předností Business centra Zálesí je výborná dopravní dostupnost, a to jak automobilem, tak městskou hromadnou dopravou. Nejbližší stanice metra C/Kačerov se nachází pouhou jednu zastávku autobusem. Těsná blízkost Jižní spojky a dálnice D1 umožňuje rychlé napojení na všechny výpadové cesty z Prahy.

PSN je již 25 let na trhu. Nabízíme pronájem výhradně vlastních nemovitostí po celé Praze a díky tomu neplatíte provizi. Neváhejte se na nás obrátit. Rádi Vám pomůžeme najít vhodnou kancelář přímo v této budově, nebo jiných kancelářských budovách PSN.

Průkaz energetické náročnosti je k dispozici v kanceláři.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu418590
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Plocha20
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.