Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 3+kk • 454 m² bez realitkyVilice - Vilice, Jihočeský kraj

Vilice - Vilice, Jihočeský krajVybaveno
Cena790 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 350 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme chatu v chatové části Vilic u Mladé Vožice, na rozhraní středočeského a jihočeského kraje v krásném prostředí lesů a rybníků, v zimě příjemný lyžařský terén na běžky. Z chaty je krásný výhled do krajiny.

První část chaty je zděná obložená dřevem s částečně krytou terasou na vlastním pozemku 454 m2. Užitná plocha celkem cca 50m2 a zastavěná 96m2. V přízemí chaty se nachází místnost s kuchyňským koutem, pokoj, WC s umyvadlem a v podkroví malá ložnice.Částečně pod první místností a terasou je malý sklípek. Druhá část chaty je dřevěná, má předsíňku a jednu místnost, sprchový kout s umyvadlem, samostatný vchod (vhodné i jako atelier nebo pracovna). Obě chaty, které na sebe navazují, je možno i stavebně s malými úpravami propojit. Do chaty je zavedena elektřina (380/220) a kanalizace je řešena vlastní žumpou. Pro odběr vody je k dispozici vlastní vrtaná studna. Ohřev vody je zajištěn 3mi průtokovými ohřívači a vytápění krbovými kamny na dřevo a přímotopy. Na zahradě je dřevěný domek na nářadí cca 5m2 a krb. Chata je kompletně zařízená ve velmi dobrém technickém stavu, udržovaná a je vhodná i k celoročnímu užívání. V okolí chaty jsou parkovací místa a příjezdová cesta je udržovaná i v zimě. Pro sportovní vyžití jsou v obci tenisové kurty a pro cyklisty výborný terén cyklostezek a velmi aktivní sdružení cyklistů. V obci je také restaurace, kde se pořádají kulturní akce a galerie se stálou výstavou obrazů a keramiky. Fota chaty: letní a podzimní. Ne RK !!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu419194
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha454
VybavenoVybaveno
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.