Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 61 m² bez realitkyU Zvonařky, Praha - Vinohrady

Rezervováno
U Zvonařky, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


RK NEPSAT, děkuji.

Nabízím k pronájmu velmi pěkný, plně zařízený světlý byt 2KK s balkonem (57+4m2) ve druhém patře domu s výtahem z počátku 20. století, vzdálený 7min chůze od I.P. Pavlova a 8min od Náměstí Míru. Dům i byt jsou po rekonstrukci, interiér bytu byl navržený designerem, bylo dbáno na zachování původních architektonických prvků, stropy jsou vysoké 3,3m. Na podlahách dubové parkety a vinyl. Orientace oken: Ložnice (Z) na Bělehradskou ulici (2015 prošla rekonstrukcí) v úrovni čtvrtého patra, obývací pokoj s kuchyní a balkonem vhodným k posezení do klidného vnitrobloku (V). Součástí vybavení je alarm, videotelefon, objemné úložné prostory v ložnici, velká kuchyňská linka vč. spotřebičů, pračka atd. V blízkém okolí množství obchodů a restaurací, v docházkové vzdálenosti parky Havlíčkovy sady a Folimanka. Vzhledem k lokalitě překvapivě klidné bydlení. Vratná kauce dva měsíční nájmy. Cena 25.000,- + poplatky 3.500/2os + elektřina na nájemce, internet ADSL v ceně.

K nastěhování od 3. prosince 2018, prohlídky možné dle dohody.

Very nice and sunny one bedroom appartment 57 m2 + balcony 4 m2 on the second floor of the maintained building with an elevator in a prestigious area of Prague 2 - Vinohrady, U Zvonařky street. Apartment is furnished. Kitchen with a fridge, ceramic hob, oven, dishwasher and microwave. Bathroom with a shower, toilet and washing machine. Balcony faces east orientation. Bedroom with generous storage space. Telephone line, internet and cable TV available. Security alarm device, videophone. Ceilings high 3.30 meters. Apartment is made-to-measure by designer. Balcony suitable for sitting. Parquet floor (living room + kitchen and bedroom) and vinyl floor (corridor and bathroom). From Bělehradská street on the level of 4th floor. And suprisingly quiet. Available from 3th December 2018.

Comfortable living in close proximity to the popular Grébovka park, excellent accessibility to the city center. Popular restaurants, bars and cafes just a few steps from the house. Both I.P.Pavlova and Nám. Míru 700 meters, tram stop 200 meters. Rent 25 000 CZK / month. Services incl. el., water and house administration CZK 4700 / month/ 2 persons, ADSL internet connection included. Annual settlement of the over/ underpayment. Security deposit of two months rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu419232
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha61
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.