Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 1+1 • 3171 m² bez realitkyRoztoky - Roztoky u Křivoklátu, Středočeský kraj

Rezervováno
Roztoky - Roztoky u Křivoklátu, Středočeský krajVybaveno
Cena980 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 156 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jedná se o přízemní, zděnou budovu na kamenné podezdívce 1+1 po rekonstrukci, nad obcí Roztoky u Křivoklátu. Chata se nachází na polosamotě v klidném prostředí křivoklátských lesů. Je umístěná na mírně svažitém pozemku situovaném na jih o rozloze 3. 171 m2 z toho 61m2 zastavěné plochy. V okolí do 1,5 km se dostanete k Berounce, vlakovému nádraží, potravinám (COOP), restauraci. Na hrad Křivoklát je to 4 km.

Příjezd na pozemek je možný po částečně zpevněné lesní cestě. Celý objekt je zajištěn kvalitními mřížemi z pozinkované oceli, které jsou na oknech i dveřích celé chaty. Střecha je nově potažená modifikovanými pásy. Na pozemku se nachází dřevník, „vodojem“ a čtyři nové dřevěné kůlničky. Na většině pozemku je celodenní slunce, ve spodní části je chráněn stínem borovic, buků a akátů. Je vhodný nejen k rekreaci, ale i k chovu ovcí, koz nebo koní.

Podlahy v objektu jsou po rekonstrukci kombinované (dlažba, linoleum, plovoucí podlaha). Vytápění je zde možné krbovými kamny umístěnými v kuchyňské části. V objektu je zavedena voda z vlastní vrtané studny. Ta se čerpá do přečerpávací nádrže o velikosti 1m3 („vodojem“). Samospádem pak voda teče do budovy. Čerpadlo je poháněné pomocí agregátu. K objektu není zatím přivedena elektřina. Kuchyně je vybavena novou kuchyňskou linkou a plynovým sporákem. Sociální zařízení zajištěno splachovacím WC, umyvadlem a sprchovým koutem. V zadní části budovy se nachází prosvětlený pokoj s ručně vyráběnou masivní vestavěnou skříní, na které je možno i spát.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu419349
Dispozice1+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha3 171
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.