Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 234 m² bez realitkyBratří Čapků, Moravské Budějovice - Moravské Budějovice, Kraj Vysočina

Bratří Čapků, Moravské Budějovice - Moravské Budějovice, Kraj Vysočina
Cena1 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 821 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji velmi prostorný, zcela podsklepený rodinný dům v naprosto klidné části města Moravské Budějovice, obklopený ze třech stran jen zahradami. Dům je dle současných parametrů o velikosti 4+1.

V současné době začala v domě probíhat rekonstrukce 1NP, 2NP zůstalo plně obytné. Současně je vyřizováno stavební povolení na provedení stavebních úprav a vytvoření podkladu pro dotaci v dotačním programu zelená úsporám. Celková dotace bude poskytnuta v rozsahu cca 350 tis. Kč., což pokryje náklady na zateplení a výměnu oken.

Součástí prodeje tak bude i vyřízení stavebního povolení a dodání dokumentace potřebné pro získání dotace.

Dispozičně jde o velmi velké pokoje. Půdorys domu je 10x10 m. Zastavěná plocha činí 234 m2 s prostornou samostatně stojící garáží s dílnou, prosklenou zahradní besídkou a zahradou o výměře 319 m2, s malým jezírkem a technickým domkem v zadní části zahrady.

Okna obytných místností domu jsou situována na jihozápad a východ.

V 1. patře domu lze vybudovat lékařskou nebo právní kancelář, popřípadě sídlo firmy. V obývacím pokoji v přízemí domu lze postavit krb. Druhé patro odpovídá půdorysně prvnímu a lze tak v případě potřeby dům upravit jako dvougenerační s možností půdní vestavby a rozšíření domu o několik dalších pokojů. V příloze jsou vidět možné náhledové půdorysy pro rekonstrukci. Toto patro (1NP) je zcela připraveno pro dokončení rekonstrukce. Všechny bourací práce jsou již hotové, stačí jen upravit podle stávajících přiložených projektů nebo přizpůsobit.

Do domu byla v červnu zavedena nová přípojka plynu. Ve sklepě domu je připraveno napojení domu na venkovní zdroj vody (studna přímo před domem). Dům je v docházkové vzdálenosti od všech služeb v městě. Supermarket je od domu vzdálen cca 200 m a letní koupaliště 600 m, lékárna 500 m, pošta 600m.

RK prosím NEVOLAT!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu420159
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha234
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.