Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 31 m² bez realitkyU Průhonu, Praha - Holešovice

Rezervováno
U Průhonu, Praha - Holešovice
Cena3 347 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 439 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Krásný nový klimatizovaný byt 30,7 m2 s dispozicí 1+kk s terasou (3,8 m2) s jižní orientací s panoramatickými výhledy na město je situován v osmém patře domu s prvky funkcionalismu, který prošel rekonstrukcí, při níž byl vybudován nový výtah, fasáda a sklepy.

Jedná se o zcela nově vzniklou bytovou jednotku (osvobozena od daně z nabytí - 4%), která je prakticky vybavena například kvalitní značkovou sanitou Villeroy & Boch, vinylovými podlahami v dekoru šedý dub a podlahovým vytápěním.

K nastěhování ihned. Kuchyňská linka ani její realizace není součástí vybavení bytu.

Oblíbená část Prahy 7 Holešovice, je výbornou lokalitou nejen díky své dostupnosti do centra Prahy, ale také díky parku Stromovka, vyhlášeným restauracím, potravinovým obchodům, oblíbené tržnici, výstavišti, technickému muzeu, populárním klubům, školám a školkám.

RK prosím nevolat/nekontaktovat.

Beautiful new sunny air-conditioned apartment 30,7 m2 1+kt with terrace (3,8 m2) south oriented with great panoramic views is situated in the apartment building with elements of functionalism has a newly created facade, new elevator and basements.

This is a completely new apartment (exempt from tax on acquisition - 4%), which is equipped with, for example, quality Villeroy & Boch bathroom equipment, vinyl floor with attractive decor - grey oak and underfloor heating.

Ready to move immediately. Kitchen unit and its realization as well is not a part of this offer.

Popular part of Prague 7 Holesovice offers numerous convenient advantages including excellent access to Prague’s center, every day shopping opportunities and a wide gastronomy featuring restaurants, famous market, bistro, cafes, popular clubs and bars, park Stromovka, exhibition, technical museum, schools and kindergartens.

Real estate agency - please do not contact me. Thank you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu420622
Dispozice1+kk
Podlaží9
Typ budovyCihla
Plocha31
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.